Firefox 7

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
se mi zdi da sem 6ko kar preskočil, jih štancajo ko apple iphone
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
čak malo a ni pred kratkim pršu ff 6?

In letos pred koncem leta (2011) naj bi bila na vrsti osmica. Oh yes
bonk.gif

Ce si zadolzen za informatiko v kaksni firmi, kjer morajo stvari delovati, ti je jasno, da so se ustrelili s srotarico. V koleno. Na vseh sedmih nogah.

S tako preprosto potezo so pri Mozilli unicili celotnemu projektu moznost, da bi se kdaj postal zaresno uporaben, tako kot je ze (nekoc) bil, treba bo iskati alternative in ob se malo bolj bolnih potezah Googla (a jim bo uspelo spackati 17-ko pred novim letom ?) konkurence ne ostane prav veliko - boljse ime za Safari bi bilo Memory Leak, potem sta pa samo se Opera (bojim se, da se bo tudi njih prijel Googlov sindrom) in M$ s svojim Exploderjem. Ironicno, a slednji, ki je bil zadnji s prihodom na trg in stalno nekaj palamudi po svoje, bo na koncu zmagal, pa ne zato, ker bi imel najvisjo stevilko verzije ali najboljse svoje nekompatibilne dodatke, ampak zato, ker bo odrezal ves balast stran in ker bo ostal dovolj dolgo enak (razen varnostnih popravkov kakopak), da se bo podjetjem splacalo vlagati v razvoj aplikacij zanj.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
me sej je vredu, da so posodobitve, ampak nova verzija bi morala pomenit nek večji napredek
ne pa ff 7 ki je v bistfu ff 6.2

meh to je res neki race z guglom

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
čak malo a ni pred kratkim pršu ff 6?
16-ega avgusta. To je več kot mesec dni staro. Kje te ti živiš?
wink-1.gif

(na tem PC imam še v3.6 , sem danes updatal na 3.6.23 - uporabljam sicer Chrome)