Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kar naenkrat se mi je zgodilo to, kar je v priponki. V IE 9 pa deluje normalno.
Kaj se je zgodilo?
Aja, pa npr. v facebooku ne morem dodajati komentarjev...
No, sem šel malo v nastavitve pogledat, pa nisem nič spremenil, ampak vseeno shranil. Pa je sedaj v redu...
Ampak...sedaj se moram za vsak obisk strani, ki zahteva prijavo, ponovno logirat (gmail, facebook, alter,...).
Čuden je tale firefox 4...
mene pa zanima, če ima še kdo probleme s tem, da ko zapre FF okno in odpre novega, da se mu v tem novem odpre stran, katera je bila nazadnje gledana...imam pa nastavljeno v orodja/možnosti, da se naj prikaže prazna stran, ampak mi zadeva ne deluje.
Jaz mam problem samo, da mi zaznamkov ne kaže, čeprav je označeno, da bi mi jih moralo. Potem moram tam najprej odkljukat, da naj ne kaže in potem sem odkljukat, da naj kaže.
Da ne odpiram nove teme. Kako namestiti komponento za podpisovanje v Firefox-u 4 (Klik NLB in e.-davki).
Napaka: Dodatka ni bilo mogoče prenesti zaradi napake pri povezovanju ...
Pri prejšnji mozilli sem imel nastavljeno, da me je ob zapiranju vprašalo, če želim shraniti zavihke in jih je ob ponovnem odprtju ponovno prikazalo. Pri tej verziji pa te opcije ne najdem. Mi lahko pomagate?
Do sedaj mi je vsakokrat ko sem šel recimo preverjat pošto prek firefoxa avtomatično izpolnilo tako uporabniško ime kot geslo.. sedaj moram že par dni uporabniško ime vpisovati ročno, geslo pa se potem pojavi... kak reštev? Nastavitev nisem spreminjal...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.