Financar prijavil

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Čakaj, da pogledam karte ...

V glavnem, zate ne bo bistvenih sprememb.
evil.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Kako in zakaj je prišlo do groženj, vesta samo vpletena. Novinarji niso angelčki, kakor tudi niso očkovi sinčki.
Tko da jaz tu zavzamem nevtralen položaj in nobenemu ne dajem pozitivne ocene.
Zame sta oba prepotentna egocentrika.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Kukr vem, je ati že urgiral, scrklane se je opravičil, in to bo to.
Če bo financar kaj dosti gnjavil, bo "padel po stopnicah", slučajno, petkrat.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
moja izkušnja je, da azdeva pač zastara ob relativno visokih stroških obravnav. oz se zadeve ne dokaže, kljub pričam in vsemu. torej precej vrženga časa policije in drugih aparatov

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Financar je komaj čakal, da ga izpravocira. Naj bo junior crkljanček ali ne, je financar bruh za svoj poklic - no saj to že vem, da v Sloveniji novinarstvo kot plemenit poklic žal več ne obstaja. Edino če se imajo trač pisalci za plemenite.
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.568
5.131
113
Gotovo postopki ne bodo tako hitro zaključeni, kot so bili v primeru Prijatelja. Sicer pa mislim, da bo izvensodna obravnava. Mislim pa tudi, da ni vredno, da sodišče s tem sploh čas zapravlja. Naj gredo do vaškega vrača in naj to uredijo na šest oči. Aja, potem bi morali iti do ata Jankoviæa.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to tudi dam mislim..vse skup bo metanja denarja stran, jure bo pa čuka dal za neko društvo, ustanovo.

bi pa sam unga novinarja po smrčku. mi je [censored]

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mene bolj zanima kako je potekal pogovor med Zokijem in sinom na 4 oči.

Z: al vem da je budala ne, ampak se morš oprvičit ne, da bo folk zadovoln ne.

J: fotr jst bi ga res ubil se nisem zezal

Z: vem sine ne, sej jst ne bi sam njega, bi kr vse novinarje ne, k čez mene pišejo ne, sam da bo raja zadovoljna se morš opravičt ne, pa še jst bom neki rekel za javnost ne. Sicer ni v naši navadi, da se opravičujemo, ker smo ponosni ne ampak zdej se res mormo ne.

itd...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
je bilo kar malo drugače, Zole je dobro okaral Jureta. Nanesel mu je negativno publiciteto in tega Zole Zorule na volitveni zabavir, resnično ne potrebuje.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Brezvezna zgodba, sploh tale novinar je vreden svojega denarja, tudi Finance zame ne predstavljajo nekega resnega medija. Gre za samo nakladanje in pisanje neutemeljenih stvari, nič boljše kot rumeni tisk.
confused-1.gif

Jure Jankovič bi se lahko zavedal svojega položaja in bolj pazil na to kaj reče, Elikan se pa sam zaveda, da grožnja ni bila mišljena dobesedno in se zdaj gre neko zgodbo "da ga je strah za življenja ostalih novinarjev". To delo, ki ga novinarji Financ in ostali podobni opravljajo, v prvi vrsti, zame sploh ni novinarstvo.
No, drugače pa mislim, da je Elikan samo užaljen, ker mu je Zoki povedal, da ni dobrodošel na zabavi in je tale tožba bolj posledica užaljenega ega, kot česa drugega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

135. člen

(1) Kdor ogrozi varnost kakšne osebe z grdim ravnanjem ali z resno grožnjo, da bo napadel njeno življenje ali telo, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

(2) Pregon se začne na predlog.

Nič ne bo, ker ni šlo za resno grožnjo, bila je izjava v šali pijanega občana.
Saj pravim, v soboto je tekma Maribor-Olimpija, kjer se bodo drli "ubi Žabara", pa me tudi zanima če bo pol Ljubljane vložilo predloge, ker so se počutili resno ogrožene.

Iz nekega debilnega gostilniškega "razgovora" je nastala afera.