Filmi na POPu

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.288
197
63
Včeraj zvečer malo šaltam levo desno med programi in naletim na film Poročna zmešnjava (verjetno precej proti koncu). Ni mi bil niti zanimiv, ker je zadeva stara in že ničkolikokrat videna, ampak sem ga kar pustil. Potem pa kar nekje, na sredini dialoga - bum - konec filma in začetek naslednjega.
A je to ustaljena praksa? Ne samo, da vrtijo že stokrat videne in stare filme, sedaj jih tudi režejo kar nekje na sredi? Svašta...
stupid-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Tudi sam sem to opazil včeraj.
Pa že tako so zoprni s temi reklamnimi bloki! Če sem sam POPa sploh ne gledam več!
Prav tako kot Radio City! Katastrofa pred 7 uro, ko se peljem v službo.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.503
9.813
113
EU
Tudi ugotovil podobno predčasno prenehanje.
Mogoče to nima dobro rešeno ponudnik internetne storitve. Sem pri Amisu.
Tista nova ponudba POP nonstop je tudi zanič. čeprav je dva meseca zastonj. Sploh ne gledam
cry12bpy.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Mah, k.... so... prvič po juliju, da sm se odloču, da bi mau pogledau film na tvju in gledam Transformerje na Aju, pa ne se jebat, da niso ble reklame vsake 10minut. Na strani od filma piše, da film traja 150min, oni so ga začeli ob 20, po sporedu bi se mogu končat ob 22.45, končau se pa je 23.05. Kar pomeni (ni odjavne špice), da je vse skp blo reklam za cca. ENO URO!!! Zdi se mi da televizije ne bom prižigal še naslednjih par mesecev!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Zakaj sploh gledate filme na TV? Jaz sem nazadnjeto tako rešil, da sem po pul ure popizdil zarad oglasov, ki so jih vrinili ravno v suspension prime trenutku grozljivke
bonk.gif
Sem ugasnil, dal snemat DIVX, prižgal čik in gledal naprej brez reklam.

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Jah, jest sm tud zadnjič se spravu po res dolgem cajtu gledat zvečer en film na popu. Film je dejansko dolg malo manj kot 2 uri, na popu pa je trajal več kot 3 ure, saj so bile vmes vsake 20 min reklame, poleg tega pa so vmes imeli še kar oddajo 24ur zvečer.
bonk.gif

Mislim podn od podna, tako da zdej res spet kr en cajta ne bom gledu (če sploh še kdaj) nobenga filma na popu & co.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.128
6.330
113
Ma jaz sem včeraj tudi butasto gledal pri filmu "30 in še vedno pri tastarih" in mi nikakor ni šel konec filma skupaj. Še vedno sem prepričan da je bilo nakaj minut na koncu odrezanih. No potem pa reklame in puf naslednji film. Da o tem da so bile reklame vsakih 7 minut niti ne omenjam. Katastrofa so postali in vse bolj se nagibam, da jih niti enkrat ne pogledam več.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Zadnič sem gledal Botra na tanovem popu, mi je blo full čudno, ker ni blo nobenih reklam vmes.
aplauz.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj sploh gledate filme na TV? Jaz sem nazadnjeto tako rešil, da sem po pul ure popizdil zarad oglasov, ki so jih vrinili ravno v suspension prime trenutku grozljivke
bonk.gif
Sem ugasnil, dal snemat DIVX, prižgal čik in gledal naprej brez reklam.

Ne kadim več ...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tisti film je gledala naša in kot običajno je vmes malo zadremala, sam pa sem bil mal na netu mal pa sem se vsakega toliko obrnil in pogledal film . Po končanem filmu me naša vpraša kaj je bilo na koncu in ko sem ji poskušal razložiti da KONCA NI BLO me je malo čudno gledala... Tudi sam bi reagiral enako.....

I

Izbrisan uporabnik #488

Zadnje čase so reklame postale res neznosne, filmi so praktično negledljivi.
Totaln podn pa je seveda novo POPov paket za 12,00 EUR.

No, zadnjič je bil Top Gun
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
očitno imate eni visok prag tolerance za kvaliteto reklam, če se vam komaj zdaj zdijo neznosne. Neznosne so vsaj za mene od tistega poletja, ko so bile za riomare in druge tunine na vsake 2 minute