Fiat Stilo 1.9 jtd karavan - izkušnje

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Zdravo!

Kupujem karavana za potrebe šihta in so mi v oči padli tudi Stiloti karavani, letnik okrog 2003 z 1.9 jtd motorji. Malo me zanimajo vaše izkušnje s temi avti. Ali so znane kakšne tipične hibe teh avtov, kako je kaj s prostorom v prtljažniku itd itd.
Če ga je kdo mel, bi ga prosil za kratko mnenje.

Hvala...

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Mi smo ga imeli...prtljažnik velik...avto dela brez težav...letii kot strela.....edino kar nam je šlo je tisti egr ventil in smo ga blindirali...pol je šlo še lepše...drugače so bli pa amortizerji za zamenjat...za neuradne servise smo porabilii malo denarja...s tem da je bil avto odlično vzdrževan.Aja....še nekaj....spredaj je zelo nizek in imaš problem parkirat na pločnik ker prime.

Drugače mi smo bli zadovoljni...tudi bližnje srečanje s srno je blo ok....glede na razbito smo malo plačali za rezervne dele.

V vsakem primeru bi ga kupil še enkrat brez pomislekov.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jtd motorji so bomba.klepajo kilometre brez težav.avto gre zelo solidno.poraba do 6 litrov.karavana boš težko dobil lepo ohranjenega.jaz sem pred časom iskal dotičen model.vsi so bili obutani po bokih-parkplac.prtljažnik je velik.zadnja klop pri nekaterih modelih pomična prav tako je možno prilagajati hrbtni del na zadnji klopi.prednji sopotnikov zic se zloži v mizico.zna ga kak štrom malo hecat.vse kar potrebuje je reset modula.torej dol iz akuja za par minut

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Super, hvala za odgovore.

Sem našel enega lepega v Kranju, ki se prodaja na avto netu in tipa NE MOREM dobiti na telefon. Klical sem ga še 100x, iz različnih številk, ampak ga ni mogoče dobiti.

Če bi ga dobil, bi ga verjetno že kupil, tako pa....

Tako pa sedaj gledam tudi enega Peugeota 406 2.0 HDI karavan. Mogoče se zmenim za tega.

debeli

Pripravnik
5. jan 2010
51
0
6
po iskušnjah metrojevih taxistov ni kakih velikih preglavic z to vrsto avtomobila edina stvar ki se pojavlja pogosto je da spredne žarnice pogosto crkujejo

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
pa da jo pri jtdju skoraj ne moreš sam zamenjat ker ni placa za prste zravn
bonk.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz sem ponavadi vzel kolo dol ,potem notranji plastični blatnik in sem brez težav menjal žarnico.Prvič je trajalo malo dlje..ampak potem pa enih 20 minut.