fiat punto: kako priklopit avtoradio?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
pacient: fiat punto, letnik 2000
diagnoza: manjka avtoradio
postopek: kako priklopit avtoradio, če mam v predpripravi samo antenski kabel, 4 dvobarvne, ki so za zvočnike in črnega, za katerega predvidevam, da je masa, ker "faznprifer" na pokaže nič. manjka rdeči kabel (power i guess). kako je to možno, ne vem, ker sem kupil rabljen avto.
any ideas?

mimogrede na avtu je radio en dan prej delal, ko sem avto odpeljal, pa ne več. delala je samo ura na radiu. so pa vmes zamenjali sklopko. nič jasno ...
bonk.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
mogoče so ostali kabli kje zadaj padli. morali bi pa bit tam 100% razen če so jih ven populili.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Vrjetno so samo kabli padl v `notranjost` armaturke.. Vrjetno bo treba razdret (imaš klimo?) sredinsko konzolo, pa pregledat kable...Kablov kr tko nemorš odčupat... Razn, če so jh precvikal, kar je pa bl mal vrjetno... Torej, ko bo sonce, razdri, pa poglej za kabli...
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

En dan radio dela, drug dan ne? Menjava sklopke nima pri tem nič. Razen, če so jo iskali po celem avtomobilu.
1. možnost: preglej varovalke
2. možnost: če so odklopili ako pri menjavi sklopke, ti radio (v kolikor ima kodo) ne bo delal do vnovičnega vnosa le te

Ne razumem tvoje "diagnoze". Manjka radio? Si ti imel radio že v tem avtu in je bil delujoč?

Kabli pa ne padejo kar tako sami od sebe dol.

lp

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
zrihtano. kabli so bili res nekje daleč zadaj. zdaj pa špila. oba zvočnika sta bla hin, kr nekaj sta žvižgala. sem jih vrgel ven in dva svoja not in špila BP. hvala za nasvete.