Fiat 500 - kapo dol Fiatu

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Včeraj sem si vzel par minutk časa in pogledal to čudo, za katerim nori in ga hvali toliko ljudi.
Vemo, da je narejen na Pandini osnovi, ampak ok.
V glavnem, od zunaj je cuker, sploh s kakimi 17-kami
cool-1.gif
. Znotraj dizajn FENOMENALEN, ravno prav opozarja na prvega fičeka (okrogel števec, itd.), tako da ta povezava tradicije z novim jim je fenomenalno uspela.

Potem se pa začne: gumbi, plastika, izdelava. Poraz, poraz, poraz. V zadnjem času sem bil prisiljen pregledat večino teh malih gajbic, ampak tole je res nemogoče (vsaj dve stopnji nižje od recimo Pola, Corse, ja, tudi Clia z neosnovno opremo, itd.). Po tem sem nehal gledat in tudi vozit ga nisem šel.

V glavnem vsa čast Fiatu, da kasira orenk premijo za ta čudovito dizajniran kup low-cost plastike nagnusno skupaj spravljene, na podvozju več kot pol cenejše Fiat Pande. A je še kdo imel takšen vtis, ali sem jaz orenk čuden (da sem čuden že vem
tongue-1.gif
)?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V vseh avto revijah je pisalo isto (prebral sem vsaj 5) - plastika je velik obup, tudi glede vožnje in uporabnosti avta je bilo precej graje, plus avta je bila na koncu samo ''sentimentalna'' vrednost oz. kot si napisal - luštkan je.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Avto je lušten za pogledat in to prinaša denar. Živ dokaz je Pug 206. Kdo bi kupil tako skrupucalo....ampak je ženskam leš,všečen in to je to.