Fedex

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
Pozdravljeni!

Nameravam naročit eno majco iz tujine (Francija). Edini naveden način dostave je Fedex, pa me zanima kak to gre? Oni preko fedex-a direktno meni dostavijo domov, ali gre to do pošte in potem pošta posreduje?

In pa če gre direktno preko fedexa do mene, kaj se zgodi če ne prevzamem paketa ko mi ga dostavijo?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mr willson prevzame robo, se vrže na letalo in poleti proti brniku. ker se renovira steza, skoči na pleso. zarad slabega vremena je let preusmerjen na surčin. tam se vrže na balkan ekspre in s sedem urno zamudo je v lj. potem pride do tvojih vrat. če nisi doma, se model obrne, skoc do SZ, stop na vlak do kranja, pol pa alpetur na brnik. v kranju pobere se robo za nazaj. na brniku placa za prtljago in je ante prvic jezen, ker dvigujes stroske transpiorta. potem leti v pariz.

zarad okvare pristanejo v jadranu. resi se na samotno jadrnico. s tvojimi majcami anredi jadro in je prvic vesel, da te ni bilo doma.

cez cas vidis tvoje amjce v z oskarjem angrajenem filmu..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
evo..me peče vest.

tvoja roba pride z vso drugo s tovornjaki, kombiji do fedexa v lj. tukaj so dostvljalci, ki te pokličejo ins e zmeniš za prevzem. če si odsoten, se zmenite za drug datum, alternativo prevzema.

tole sem zdej cist resno napisal

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Kot bivši sodelavec Fedexa ti lahko podam informacije iz prve roke
smile-1.gif

V bistvu iz Francije pride na Dunaj, od tam prevzame SLO Fedex in pripelje po cesti v LJ, kjer tu kurir fedexa pošiljko dostavi. Če te ni doma, pusti obvestilo s svojo tel. št, pa se zmenita za drug termin, ali pa robo prevzameš na Rudniku.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
nedolgo nazaj so se preselili, prej so bli na Brnčičevi, je pa res, da je blo skladišče tako veliko, da še caddyja nisi mogo obrnit, smo pa bli kar dobro zoorganizirani. Čist možno, da se lovijo, ker je celotna garnitura zamenjana.