Fast Food Restavracije v bližnji Avstriji

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Imam par vprašanj glede restavracij z hitro prehrano kamor rad kdaj pa kdaj zavijem Pa me zanima kje v bližini Slovenjske meje imajo Avstrici kako dobro restavracijo z hitro prehrano?

Do sedaj poznam:

1.) McDonalds (Takoj ko prideš v Celovec, Moram pa priznati da je njihov big mack malce drugačnega okusa kot naš)
2.) Burger King ( Pri Macdonaldsu iz prve točke desno in potem še cca 6 km naprej)

Ali imajo še kaj?

LP

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kako to misliš? a kako drugo lokacijo teh dveh al če majo še kaj drugega?

glede drugih, maš nekaj kebabov, eden kjer sem jedel, pa je blo solidno je od New Yorkerja --> C&A v centru

glede McDonaldsov so v celovcu vsaj trije, če ne več, eden je na začetku, tam ko si napisal, eden je pa cca. 1km naprej od BK na desni prot Sport Experts/Toys 'r us, pa v centru vizavi New Yorkerja, pa mislim, da je eden blizu city arkaden, samo ne vem točno

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ikea ma fast food
smile-1.gif
. Je samo mal vn iz mesta, če si z avtom ni problema

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
v samem centru celovca je nordsee....ribji fastfod
wink-1.gif
....sicer bolj na sendvičih

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Poznam ljudi, ki so hodili na kebab v Borovlje.

V centru, po hribčku navzdol in potem desno. Pred Hartlauerjem. Bil 1x, ok, ceneje kot pri nas (2€?).

Bil je še eden malo pred njim, ko se pelješ po hribu dol, tudi na desni, zraven je bila včasih lovska trgovina. Ampak če se prav spomnim, so ga zaprli.

Info stara par let.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Kaj a kje drugje v Avstriji ali italiji?

Ali pa Madzarska, Hrvaska? Kaj imajo kej od Ameriških Fast food restavracij? Pozna kdo?

Pa čimbližje slo?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...v Italiji ga sploh ni, recimo v Pragi je pa za vsakim vogalom, čudno. No, ma kadar sem v Pragi je redno na menuju - Hot wings+pommes XL-delicious
smile-1.gif