Fant me sili v spolne odnose

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
ampak ne čist take navadne, on bi mel dvojno penetracijo, pa magari z banano al pa kšno drugo zelenjavo, je reku, d greva dons skupi izbrat. Kva nej nardim, men se tol mal gravža pa banana ma une robove dol počez pa tisto črno muho na kkonc. A lahko kej fašem od tega?
shocked-1.gif

druga opcija pa je, da me s šibo po riti med seksom, pa tud ne vem kva mu dogaja a se me je že navliču al zakaj me hoče tepst
confused-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Sicer daš na banano kondom pa je problem rešen. Ampak ok, če ti ni do tega mu to pač povej. Če vstraja pa mu povej, da si to pripravljena, če je tudi on. torej, da daš še ti njemu banano tja kamor mu nebi pasalo. Mislim, da te ne bo več dolgo prepričeval
evil.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Lollita pravi:
ampak ne čist take navadne, on bi mel dvojno penetracijo, pa magari z banano al pa kšno drugo zelenjavo, je reku, d greva dons skupi izbrat. Kva nej nardim, men se tol mal gravža pa banana ma une robove dol počez pa tisto črno muho na kkonc. A lahko kej fašem od tega?
shocked-1.gif

druga opcija pa je, da me s šibo po riti med seksom, pa tud ne vem kva mu dogaja a se me je že navliču al zakaj me hoče tepst
confused-1.gif
Če lahko kej fašeš od tega? Definitivno lahko fašeš v rit banano ali pa k.urac....

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Sicer daš na banano kondom pa je problem rešen. Ampak ok, če ti ni do tega mu to pač povej. Če vstraja pa mu povej, da si to pripravljena, če je tudi on. torej, da daš še ti njemu banano tja kamor mu nebi pasalo. Mislim, da te ne bo več dolgo prepričeval
evil.gif

Kdo pa pravi, da mu nebi pasalo?
Če pa že nočeš z banano, pa nabavita kakega dildota.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Pust banano pejt rajš v Lidl po tiste tadolge kumare pa še v polivinulu je tako, da še kondoma ne rabiš.
hysterical-1.gif

Pa še v akciji mislim da so
smile-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
evil.gif
aplauz.gif

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Nekam velik tipov se spozna na seksualne pripomočke oz. njihove nadomestke. Zanimivo ...
grims-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
men je pa všeč z banano
wink-1.gif

S šibo pa tudi jaz nebi uživala!
evil.gif

roza.gif

A ti še zmer špilaš butla?

P.S.; za tiste, k boste napisali, da ne špila, ker le to je - vem.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Nekateri izvajamo kaj več kot pa misionarca v temi
evil.gif

Glej, ti zgleda čakaš, da pade tema, da to lahko počneš... men je dovoljeno tudi podnevi.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Lollita pravi:
shocked-1.gif

confused-1.gif

Reci mu, naj ti kar dober vibrator sponzorira, pojdi z njim v sex shop in pokaži najdražjega in karton baterij.

Nato znosita robo domov, nakar ga daj na čevelj.

Tipa nimaš več, si pa preskrbljena do naslednjega.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
men je pa všeč z banano
wink-1.gif

S šibo pa tudi jaz nebi uživala!
evil.gif

roza.gif

A ti še zmer špilaš butla?

P.S.; za tiste, k boste napisali, da ne špila, ker le to je - vem.

Če se ne motim, paše tudi avtorica teme v okvir Banševih alterjev.
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.