Fakuleteta za management

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Sicer bi bolj spadalo v podforum polstvo ampak je vas več tu ki sodelujete pri pisanju.
Sem bil študent na omenjeni fakulteti in vedno so bile prisotne govorice o plačanih izpitih in diplomah pa še in še... nikoli pa ni nobeden konkretno napisal kje se je dalo kupit in kako. Pa je blo v medijih pred časom danes pa pride slovenski tednik in spet piše površno o nepravislnostih. A je na forumu še kdo iz te fakultete pa kaj konkretneje napiše al pa mogoče še kaj iz kakega drugega faksa?

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Verjetno niso zastonj take govorice. Podobno velja za Gea College. Nekaj je bilo sigurno na tem, danes mislim da tega ni več toliko, je pa bilo v preteklosti veliko zaposlenih v javni upravi s kupljeno diplomo iz te šole.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj zato sprašujem konkretno o kakem predmetu če kdo kaj ve mi en manjka pa da vidim a lahko jaz po kaki drugi strani ga sedaj naredim!
evil.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Pa ja ne boš zajebal vse z enim izpitom. Potrudi se narediti še zadnjega pa boš imel čisto vest da nisi kupil diplome. Le drugim boš moral dokazat kako ti je uspelo
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
na koncu jebeš vest mogoče si pa pri enem olajšam delo malo oz. kar precej!

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Če si vse druge izpite naredu boš pa še tega enga. Razumem, da en plača za diplomo (kupi 3 leta šolanja), da bi pa zadnji izpit plaču, bi dal pa velik vloženga truda in časa na kocko. Pomoje se ti ne splača.