Fadil

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Zauzet....fila drva
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Pa valda bos uzel Enduro........da se nauš špilal jezusa na čoperju
bonk.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.189
7.988
113
Brat ima TDM že 4 leta in jo zelo pohvali! Sam kot sem že napisal, bom " ko bom " vzel Kawasaki Versys 650! Sem danes sedel na njemu, pa mi zelo paše!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
s 3CV ful...prostoren motor. ta tazadnja aktualna..vsaj mislim, d aje še, 05 letnik je bila..je krajša..s kufri malo prekratka za naju. ampak vseeno. bilo je nekaj lepih tur.
pred 3cv je imela prednost avtomatskega zauga, lučke za rezervo, digitalni števec..pomankljivosti...ni bilo akrapoviča, ni bilo centralnega stojala.

lepo vodljiv motor, dopušča napake..prazen ali poln..se pelje lepo

prodal ko sem zaključeval hišo in dobil rpvega otroka.
ko bo čas, bo fjr

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Devilka ni niti slučajno potovalni enduro, ampak je kar klasičen potovalnik.
Fadil: Versysa bi bolj težko uvrstil med potovalne endure, saj ima 17 colske cestne gume. Enduro mora imeti spredaj vsaj 19 če ne 21 col.
Če te pa zanima kaj več o njem, pa kontaktiraj uporabnika Merđo-ta. Smo se kar matrali, da smo ga lovili na relaciji Bovec-Tolmin-Idrija-Ljubljana, pa smo imeli vsi ostali motorje s precej več kot 100 konji.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.189
7.988
113
Sem precej prebral o njem, tako da vem zakaj sem ga uvrstil v moj future plan! Misliš da je naked?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Devilka ni niti slučajno potovalni enduro, ampak je kar klasičen potovalnik.
Fadil: Versysa bi bolj težko uvrstil med potovalne endure, saj ima 17 colske cestne gume. Enduro mora imeti spredaj vsaj 19 če ne 21 col.
Če te pa zanima kaj več o njem, pa kontaktiraj uporabnika Merđo-ta. Smo se kar matrali, da smo ga lovili na relaciji Bovec-Tolmin-Idrija-Ljubljana, pa smo imeli vsi ostali motorje s precej več kot 100 konji.

To je delno res, vendar lahko versysa obuješ v gume pirelli scorpion, ki dela takšne dimenzije in dobiš ven soliden soft enduro.