Facebook

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Živijo
A kdo ve zakaj se mi ob dodajanju prošenj za prijateljstvo odpre okno, da sem blokiran, ker sem to izkoriščal...... In da to lahko traja nekaj ur ali celo dni, prav tako pa mene ne morejo dodati kot prijatelja....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kaj pa tole. Kolegici so pobrisali profil na Facebooku, ker naj bi kršila pravila.

Your account was disabled because it was in violation of Facebook’s Statement of Rights and Responsibilities. Contacting strangers or harassing others through unsolicited friend requests or messages is prohibited, as this behavior may be considered annoying or abusive.

ni nič delala, dodajala prijateljev ipd...kar naenkrat ji je to pokazalo.

A lahko kaj naredi?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ja pošlje zahvalo, da so ji po hitrem postopku zaprli račun. Po navadni poti moraš čakat 14 dni da ti ga zaprejo
hysterical-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.492
119
63
Lohka da je pripopala kako cudno vsebino, sex ipd. Nic ne pomaga, tud ce jim mail posljes ...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
A kdo ve zakaj se mi FB stran v FF 3.6.6. "pravilno" ne naloži. Če vpišem https takrat se pravilno naloži, samo je potem potrebno vedno znova in znova dodajati tisti "s".

Prilagam sliko

V IE deluje normalno.

EDIT: Zaradi AdBlocker-ja se to dogaja
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.771
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Lohka da je pripopala kako cudno vsebino, sex ipd. Nic ne pomaga, tud ce jim mail posljes ...
Mene so tud dol zbrisal ker je so bile naložene seksualne slike (kazanje jošk girl in girl action ma vse je blo sam bulmastifi so še manjkal) pa sem jih na srečo uplodu po enem wifiju iz javnega lokala direkt med žurko k sem imel web camerco na laptopu)
Pa sem jim napisal, da sem se pozabil odjavt pa je ene nepridiprav to izkoristu pa so mi verjel amapk sem do 7.1. 2010 na red seznamu.
jezen.gif