Facebook

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Malo sem nov na temu...

Če kaj lajkam v kakšnem albumu od drugega, kdo bo tole vidu? Tudi tisti, kateri niso povezani s drugim?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.043
1.843
113
Emona / Carnium
Odvisno kako je nastavljeno. Preveriš pa tako, da greš z miško čez ikono za "občinstvo". Lahko vidijo prijateljevi prijatelji, prijatelji prijateljevih prijateljev
grin1.gif
, lahko je javno vidno (tretjim osebam)....
facebook-audience.jpg

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
OK, to je za moje albume.

Npr. pa .. Če lajkam sliko sosede v kopalkah v njenem albumu in nočem, da moja žena vidi oz. kakšen znanec. Žena in soseda nista FB prijateljici. Za ostale prijatelje, ki tudi niso skupni znanci me pa tudi zanima, če lahko vidijo.

No to je teorija, nimam žene.

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.043
1.843
113
Emona / Carnium
Najprej moraš vedeti, da FB in zasebnost konceptualno nista kompatibilna. Kaj kdo vidi, je odvisno od tistega, ki zadevo objavi. Lahko skriješ svoje objave pred posamezniki, ne moreš pa skriti svoje naklonjenosti nacistični ideologiji, tako, da poskušaš skriti, da si lajkal fotko nakvihtanega skina v oprijetih cunjah, če je taisti to objavil tako, da lahko fotko vidijo vsi (njegovi prijatelji + javnost).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Ok... sem mislu, da potem vsem meče v dogodke ali kaj je že tisto, če jst kako mladenko lajkam... še 10 ni... sem že fetkih
uf-1.gif

Tisto pa vsaka hoče, da jo lajkaš :D

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Eni ste novi v tem drugi pa zapiramo profile
wink-1.gif

Sam stran of FB... veš kak mir je brez
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
FB je čist super, samo treba ga je znat uporabljat:))
Sam sem se ga tudi izogibal zlooo dolgo časa.
No sedaj ga pa uporabljam samo za "spam" oz obvestila. Brez nekih miljon kao frendov. Gor imam izključno samo tisto kar mene zanima (podjetja, klubi, fan page-i...) pač obvestila na enem mestu:) Še ime imam izmišljeno, da imam mir pred ostalimi firbci;)

Kar se pa zasebnosti tiče, pa kot ste že ugotovil. Ko enkrat nekaj napišeš, ni več zasebno pa ne glede na vse check boxe.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
mene pa zanima če kdo pozna neko stran kjer vpišeš mail od uporabnika pa ti stran poišče vse njegove profile (fb, netlog....), ki jih ima odprte na netu pod tem mailom...