Facebook zadnje case

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
A se komu Facebook zadnje case deluje precej cudno oz. pocasi in neodzivno? Vcasih klik kaksnega knofa sploh ne registrira, zgornji toolbar je enkrat staticen, drugic se odskrola s preostalo stranjo, nekatere slike se nalagajo precej pocasi ipd. Se mi zdi, kot da malo nakljucno lansirajo kaksne novosti ali spremembe v UI, pa potem spet nazaj dajo drugo verzijo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ja odzivnost je obupna... Zgleda jih je skalabilnost začela malo zajebavat
evil.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Na iOS pa dela brezhibno. Razen tisti toolbar na strani profila, ki se fura gor pa dol.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Na iOS pa dela brezhibno. Razen tisti toolbar na strani profila, ki se fura gor pa dol.

ODvisno kdaj. Tudi na IOSu zajebava.

PS: Zdaj sem hotel nekaj lajkati, pa mi vztrajno piše error, naj probam kasneje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Lepo lepo prosim za pomoč:)

S FB se sedaj prvič srečujema, pa zgleda, da se nekak ne morva poštekat:S

Odprl sem si profil samo zato, da polajkam strani, klube... in mi tako v "news feed" meče "spam" oz njihove objave.
Profila nisem nič spreminjal vse je tako kot po defaultu.
Strani so lajkane, kljukica je na "show in news feed" Men zgleda vse vredu.

Zakaj hudiča men v tem "news feedu" sedaj NE prikazuje njihovih objav??? oz včasih kako prikaže, pol naslednje pa ne več. Pa so to strani recimo kot so 1nadan, bigdeal... take, kjer jim je point tega showa, da čim več ljudi vidi.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Facebook ima nek algoritem po katerem se odloca katere objave bos videl in katere ne. Nikakor pa ne bos videl vseh, meni je tudi to glupo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
@osiris Ja sem dal na "interest lists" vendar mi v news feedu še vedno ni prikazovalo vsega. Na tem mojem "seznamu" pa mislim, da je sedaj vse.

@geronimo takoj ko sem prebral tvoj post sem se spomnil, da sem že nekje to prebral. Se pa res nisem sam spomnu. Thnx!

če bo še koga zanimalo, na kratko lepo napisano v čem je fora.
http://www.matejspehar.si/samo-10-vidi-vase-objave

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
ksz...
Novo vprasanje
smile-1.gif
Je komu uspelo v zadnjem mesecu (torej nekje od zacetka februarja do danes) - izvesti Download svojih podatkov? Jaz dobivam konstantno "Please retry your download". Do konca januarja je se delovalo.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Zakvaj? Si tako zelo dejaven na fb?
smile-1.gif

Zdaj sem se spomnil...so v te podatke vključene tudi FB strani?

EDIT: Niso. Samo fotke, video, komentarji, sporočila, seznami prijateljev, albumov,..

Podatkov strani pa ne moreš prenesti...

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Zakaj pa bi to sploh delal? Oz kaj ti to čez X let prov pride oz kako boš lahko to pogledal, ko recimo FB-ja več ne bo?
Nisem FB fan, pa mogoče zato ne razumem:)

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Ne, mislim, da je FB zadevo moral omogočiti na tak način zaradi zakonodaje (EU). Prej je bilo to mogoče na način, da so ti oni spekli na CD ali nekaj takega...
Če ugasneš profil, nimaš več dostopa do teh podatkov. Osebno si ne predstavljam za kaj bi jih potreboval
smile-1.gif
Mogoče sentimentalni razlogi? :D