Facebook-vprašanje

vprasanje1

Pripravnik
18. jul 2020
139
10
18
Pozdravljeni, mene zanima, a se da narediti da tvoj fb račun ni viden v google searchu? Fb ima dosti nastavitev, predvidevam da mora nekje obstajati tudi ta opcija.

Torej, rad bi, da ko nekdo vtipka moje ime in priimek ne najde linka do mojega fb računa, predvidevam da fb omogoča to opcijo.

vprasanje1

Pripravnik
18. jul 2020
139
10
18
Počasi boste dojel, da je svet brez FB in podobnih sranj lepši. ;)
(Verjetno) imaš prav, ampak jaz imam fb profil, ker ga potrebujem poslovno, dokler ne prešaltam na kaj drugega tj. biznis, kjer ni uporaba družabnih omrežij "obvezna"...bi pa rad da je izven fb moj profil neviden drugim, torej da ga ne morejo najti v iskalniku...:)

vprasanje1

Pripravnik
18. jul 2020
139
10
18
Settings-privacy-privacy settings-do you want search engines...?
Sem to probal že kakšen teden nazaj, pa ni dalo željenih rezultatov, sem mislil, da obstaja še kakšna druga rešitev :D
Sicer piše:
"Če je ta nastavitev omogočena, bodo iskalniki morda prikazali povezavo na tvoj profil med svojimi zadetki.
Če je ta nastavitev izključena, iskalniki ne bodo več prikazovali povezave do tvojega profila, vendar lahko do uveljavitve nastavitve traja nekaj časa. Če bodo ljudje iskali tvoje ime v Facebooku, bodo profil lahko še vedno našli."

Bomo videli če deluje :cowboy:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Zajeta slika.PNG

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
Rezultat bo viden po indeksaciji. Kdaj bo to, je pa čisto odvisno. Lahko par dni, lahko pa tudi cel mesec.

vprasanje1

Pripravnik
18. jul 2020
139
10
18
Ni, samo Fb potrebujem zaradi oglaševanja, dokler ne bo enkrat v prihodnosti narejena spletna stran ali kaj podobnega...torej dokler ne preidem na višjo raven oglaševanja

napetost

Fizikalc
10. mar 2018
225
84
28
Tudi sam imam vprašanje.
Sem za bedarije kreiral nov mail, z novo tel št. Ok je šlo. Pol sem hotel kreirat še fb profil. Podal sem omenjen mail, enako tel številko kot za mail. Vpisal kodo, kliknil naprej in v tem trenutku me blokira, hoče imet mojo fotografijo. Sem se spomnil da sem to pčel v varni mapi, je to vzrok, ali kaj drugega.