Kdo uporablja to aplikacijo? Je uporabna, je gor kaj Slovenk oz. v Sloveniji živečih pripadnic nežnejšega spola?
Da bi si prav partnerja iskal prek tega moraš biti malo special.
Nismo deci babe, katerim lahko vsak fejk doktor iz Saudske al pa vojak iz Afganistana zmeša glavo.sem prebral, a vprašaj je odigral vaškega posebneža in se prijavil s fejk profilom....za raziskovalne namene ?
večina dobrih in normalnih je oddanih in takih šalabajzerjev ki se uvarjate z raznimi dejtingi niti povohajo ne pa če maš 2 sixpacka pa še v denarnici ene par.niti ne
dal sem slike slovenskega zdravnika, slikan zraven slo rešilcev fitnesa, ob Ljubljanici itd
profil je total legit.
Problem je v ženskah in njihovih pričakovanjih.
Preverjeno, potrjeno ,dejstvo
Zakaj?Potem pa uvozi kako Tajko....pa še na tehnični prej pel, da bo ziher devica z vsemi zobmi in brez luleka.
Če se imaš za toliko solidnega, boš pa ja eno tajko lahko redil.
Zakaj?
Pa ne ne vem če je to res, se ne bi povsem strinjal. Nekdo je pred časom odprl temo o tem, da je vedno več samskih žensk, ali je to res ne vem, je pa do neke mere realno. Fora je tudi v tem da čedalje več ljudi prakticira FWB, kjer sta lahko oba v WIN WIN situaciji, če ne zapadeta v past, ki se ji reče čustvena navezanost.večina dobrih in normalnih je oddanih
Jaz pa preverjam kak je trg žensk, zapomni si, dober dedec ima primarno babo, in pa satelite ki jih občasno servisira.Ja nevem, če si pogruntal da ti online zadeve ne grejo (ne gre tudi 80% drugim, pa jebiga).
Jst window shopam na skretu, pa kak printscreen naredim.