Facebook aplikacija za Blackberry

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
FB aplikacija na BB Boldu 9000 ne dostavlja obvestil. Na intronetu obstaja kar nekaj pogovorov na to temo, ampak nobena od njih se ne konča s konkretnim pojasnilom in rešitvijo kaj je narobe in kakšne nastavitve so pravilne, da bi aplikacija delovala tako kot mora.

Lahko kdo pomaga prosim? Sestra me bo ugonobila.
rolleyes-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
na bbju moraš imeti vklopljeno bb storitev,.. skupaj z uradno aplikacijo za bb je meni na 9000 delalo odlično, prav tako mi sedaj odlično dela na bb9700,..
ne spomnim pa se kaj vse je bilo potrebno narediti,..mi gre nekako avtomatično,..

b

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
smile-1.gif

Storitev ima seveda vključeno, paket je zamenjala prvi moment po tem, ko je dobila robido.
Maili šibajo kot morajo, browser tudi, tudi FB se ji osvežuje, edino notifikejšnov ne prejema.

Še kakšna ideja?
Hvala, B.
zmaga.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
"notifikejšnov" samo od FaceBook-a, ali na splošno tudi ostale aplikacije / maili?

Jaz bi probal hard reset (baterijo ven), pomaga večkrat kot ne :p

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Pravi, da ji maili delujejo kot morajo, prav tako vse ostale aplikacije.
Je pa res, da se ob začetku uporabe ni mogla registrirati preko spletne strani namenjene za to, ampak preko telefona. Ne vem, če to igra kakšno vlogo, ampak se mi zdi, da bi po vklopu bb storitve morala ustvariti svoj račun, ki pa se preko telefona ni naredil. Ampak spet, maili delujejo, surfanje tudi, edino j.... FB ne...
sprasujem se.gif

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Nekaj, kar bi sicer moralo biti samoumevno: So notifikacije v aplikaciji vključene? So notifikacije v nastavitvah profila vključene?

LP

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
@avtor: te cist zastopm. Tudi meni so prenehal prhajat obvestila,ce mi je kdo prilepil iz YT videoposnetek,pa nimam pojma,zakaj. Malo me jezi,ker tud,ce vids YT posnetek na zidu, ga pa nemorm pogledat... Upam,da je z verzijo 9900 to popravljeno..:)

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik mojoman pravi:
Nekaj, kar bi sicer moralo biti samoumevno: So notifikacije v aplikaciji vključene? So notifikacije v nastavitvah profila vključene?

LP

Edino kar je tudi meni padlo na pamet so bile notifikacije v nastavitvah profila. Sis pravi, da ima na računalniku notifikacije na mail izklopljene. Ker pa prenos poteka preko maila
sprasujem se.gif
, je mogoče to razlog.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Probaj vzeti ven baterijo in nazaj notri (restart BBja). Meni je to pomagalo, ko sem imel podoben primer. A sicer pa lahko recimo kakšno sliko uploadaš na FB - ko greš v galerijo in daš Send, imaš na voljo FB? Jaz tudi tega nisem imel, ko notifikacioni niso prihajali.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Problem je, ker ga ne uporabljam jaz, ampak sestra. Sem vprašal, baterijo je že dajala stran.
smile-1.gif

Sedaj bom mogoče kaj narobe povedal, ampak njena razlaga gre približno takole. Notifikacije dobiva samo v primeru, da jih prejema takoj ko se zgodijo. Ko to izključi, jih ne dobiva sploh. Iz tega sledi vprašanje ali je mogoče stvar nastaviti tako, da bi notifikacije videla samo takrat, ko zažene aplikacijo in ne da jih prejema v realnem času? Se pravi, da si za uporabo FB-ja ne želi uporabljati cukrčkov, ki jih nudi BB.

O šit, ekstra kompleksna zadevščina.
bonk.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Kar pomeni, da je tema popolnoma brezpredmetna, ker stvar očitno deluje
smile-1.gif

Hvala vam vsem.
nahrung002.gif