F1 sezona 2025

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.121
498
83
Vidim, da si rajš zamenjal temo. Res ne vem zakaj se spet ubadam s tabo, ko pa z vsakim postom, ki ga prilepiš pokažeš, da res pojma nimaš o motošportu.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in H19ED

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.913
433
83
Vipavska dolina
Men je zanimivo zgolj tole, Max je s šajtrgo prišel naprej. Pa kje hudiča je bil Max v soboto? Tako na sprintu kot v Qual? Sej je potemtakem vozil isto šajtrgo?Jaz bi rekel da mu je šel odstop Leclerca in kazen Piastriju precej na roko, drugače vprašanje če bi bil na štengah. Je imel dobre kroge, ampak neki izven clase pa meni ni delovalo.
Sej se je brezveze ukvarjat, ker itak bodo vsi hvalili Maxa, no vsaj dokler je prvak. Ko bo pa (recimo) Lando bo pa na pol pozabljen. In bognedaj da bo naslednje leto vozil v (resnično) slabem bolidu, takrat bo "pozabljen".

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.121
498
83
Definitivno mu je šlo tudi to na roko. Je pa tudi treba priznat da je v nedeljo vozil vrhunsko. Vrhunsko je vozil tudi Lando. Z razliko od tega, da Lando je vozil vrhunsko od petka do nedelje. Se pa vidi da, ko rbr ni hitr že od štarta, se mu pozna, če ni časa izpilit setup. In tako kot vsi vrhunski vozniki, rabijo dobr material pod rit (+ strategijo + ekipo...), da lahko dosegajo dobre rezulate. Pa nej bo to lojze, ali frštapn ali senna ali gasly. Sam darjan ne premore tok znanja, da bi to razumel. Mogoče nekoč....

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.121
498
83
1000005405.jpg

Tko kot so nekateri rekli. Ferrari je v 8ih letih menjal VP-je, driverje, inženirje samo še chairmana niso zamenjal. Maybe je treba še to probat. Klovn Elkann