Expansys Slovenija

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Evo, pa še Japke majo:

http://www.expansys.si/p.aspx?i=173878

zmaga.gif

Ogo

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Sem pogledal samo en telefon. Je za več kot 100 evrov dražji kot recimo v mobisvetu. Eh...

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
He, he.
Saj nekaj reči so prevedli. Določene datume mi izpisuje v slovenščini. Verjetno so malce prehitro lansirali slovenski sajt, oz. je slovenski "partner" malce zatajil.
Ampak, če nič drugega, je sedaj tudi iPhone uradno naprodaj za Slovence, brez okolišanja in šverc komerc podjetij. A se bo "slovenski uvoznik" za Apple pritožil, tako kot se je za Šusmobil iPhone?
smile-1.gif

Konkurenca je vedno dobrodošla. Jaz sem drugače prvič kupil pri Expansysu deset let nazaj. Še za časa, ko so nas Slovence "uradni uvozniki" nategovali za trikratnik cene.
stupid-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ni apple kriv, da se v sloveniji ne prodaja uradno... pogoj za prodajo iphone-a je pač popolen iTunes store (muzika pa vse) v tej državi. In pri nas ga ni, ker sazas zajebava.. To, da ga sedaj vsa ta podjetja (expansys, bigbang, itd...) prodajajo po teh zaslojenih cenah je pač posledica tega, da se sedaj v določenih državah (recimo Italija) prodaja brez naročniškega razmerja in odklenjen. Ni pa to prav nič bolj uradno kot pa če ga greš sam iskati v Italijo za 500€, ali pa ga kupiš pri BB-ju za nekaj čez 600€, ali pa od koga, ki jih uvaža iz Italije...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Ni pa to prav nič bolj uradno kot pa če ga greš sam iskati v Italijo za 500€, ali pa ga kupiš pri BB-ju za nekaj čez 600€, ali pa od koga, ki jih uvaža iz Italije...

Prav imaš. Vse te opcije uradne in legalne in nimajo nobene veze s švercanjem.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Ehh, kok ste zarukani.
Na iTunes si ustvarite account brez vpisa kreditne kartice in z naslovom v US of A. Potem greste na eBay in si kupite voucherje za iTunes Music Store, plačate preko PayPala, ne da bi vedel Apple. Po emailu dobite kodo za voucher in z njo "napolnite" svoj iTunes račun. In voila, download muzike, filmov in aplikacij je tu.
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Imam iPhone, imam ameriški, slovenski in nemški iTunes Store Account... ampak še vedno ločim med uradno prodajo telefona v sloveniji (uradni uvoznik, uradna prodaja pri operaterjih, ...) in med prodajo uvoženih telefonov (expansys, bigbang, bolha, ...).

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Sem pogledal samo en telefon. Je za več kot 100 evrov dražji kot recimo v mobisvetu. Eh...

Saj ne trdim, da so v vseh segmentih najcenejši, oz. da se ne da reči dobit kje ceneje. Je pa Expansys na splošno ugoden in hitro dobi tudi najnovejše igrače za velike fante in punce.
smile-1.gif

Sem dobil spam, da so odprli tudi slovenski cajt, zato sem objavil kle.

Ogo

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
sem pogledal ceno e51, pa je precej dražja. Pa prišteješ še poštnino...

Nazadnje urejeno: