ExifCleaner 1.4 - danes brezplačno

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
@mamomu: hvala za obvestilo in povezavo, sem ga namestil in preskusil njegovo delovanje.

Zanimiva zadeva tale ExifCleaner, zlasti je uporabna njegova sposobnost poseganja v večje število fotografij naenkrat. Je pa treba biti ob njegovi uporabi maksimalno pozoren na kljukice v opcijah, da ne bi izginilo kaj, kar ne želimo izgubiti
wink-1.gif
čeprav v osnovni nastavitvi shranjuje novo sliko - previdnost ni odveč.

LP

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Poslano...
Hvala.
Žal pa ima program časovno ključavnico, tako da ga nisem uspel namestiti.
Sem pa medtem sprobal program Stripper iz zgornjega linka, ki povsem ustreza mojim zahtevam. majhen, enostaven, hiter, pa zbriše exif iz cele mape.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik marko1 pravi:
Mene pa zanima, zakaj brisete EXIF ?
Sicer redko kaj izbrišem (no mogoče bom zdej večkrat) ampak določenih ljudi nima kaj brigat, kakšno opremo imam in kdaj sem kaj slikal. velja za nekatere slikce seveda.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Sam za kaksnega narocnika nalasc pobrisem exif. Ga nima kaj brigati s cim in kako je bilo narejeno. Ce je bil zadovoljen z izdelkom je to to
smile-1.gif
Ampak to je res redko..

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Najbrž je to moderno. Mene tudi moti, da ne morem pregledat podatkov v Exifu.

Morda je to pravi odgovor, zakaj je včasih potrebno brisanje nekaterih ali pa vsaj selektivno izbranih podatkov - anonimnost avtorja, ki ne želi svojih posnetkov izpostaviti na ta način.

Mene pa recimo moti, da se velika večina forumašev na večini forumov skrije za svojimi nick-i in potem ne veš niti s kom se pogovarjaš (če se) . Prav tako v profilu ni ničesar, kar bi vsaj malo nakazalo na to, da je na drugi strani kompetentna oseba in ne 'krneki'
Pa se kljub temu pogovarjam, ker spoštujem zasebnost, čeprav bi raje videl osebo za nick-om...

LP