Excel - Nenavadno kopiranje med listi

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
V Excelu imam na enem listu tabelo, kjer sem jo s pomočjo makra skopiral še na številne nove liste. Sedaj pa se mi ob vpisu v celico samodejno vpiše podatek na vse liste. Dokument je shranjen brez makrov in brez formul. Deluje torej, kot da imajo vsi listi nek pointer na določeno vrednost
confused-1.gif

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
zakaj pa si jo skopiral z makrojem? če bi kopiral list (naredi kopijo), zadeva ne bi delovala?
drugače si pa "moral" kopirati ene formule ali sklice...excel ne bo naredil nič sam od sebe
smile-1.gif

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
Zato ker se mi ni dalo na roke kopirat 50 listov. Kje bi pa lahko še preveril, če so še kje kakšni sklici? V sami celici ni nobenih formul, na nobenem listu. Vseeno je tudi na katerem listu pišem, ter tako spreminjam ostale, tako, da se ne sklicuje na točno določen list.
Sej v končni fazi ni problem to popravit in na roke skopirat, samo se mi zdi neumnost, ker bi rad ugotovil kaj je narobe.

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
hm, sej za foro lahko sprobaš...naredi kopijo lista in testiraj delovanje tabele/celic...in nato skopiraj list (ni treba vseh 50) s tvojim makrojem in še enkrat sprobaj.
za kaj več bi pa moral videti tabelo ali pa makro (za kakega profija tukaj gor..)

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.517
843
113
Ker ne vidim zvezka, moram vprašati - nimaš menda vseh zavihkov označenih?

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
Res je, sem moral kliknit z desno na list in izbrat razdruži liste. Sploh nisem opazil, da so vsi izbrani. Hvala ti za tole, imaš *