Evil Ex

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Torej na šihtu sem par let šmiral s sodelavko, prekinila sva večx, nazadnje z moje strani. Zdaj pa je ratala resnično zlobna, širi neresnične govorice, vsako situacijo izkoristi da me očrni in da razvrednoti moje delo
jezen.gif
Sploh ne vem kaj naj naredim, se bojim da ji bom enkrat zobke ven zbil ker mi stopi direkt na živec (dobr ve kam piknit da zaboli). Sem mislil da se bo babše kaj uneslo, pa se zadeva samo še stopnjuje..

Sicer imam na compu blizu 6000 njenih pikantnih SMSov ampak ne bi rad te bombe spustil, ker se večini sodelavcev ne sanja nič. Ampak če bo mus, bo pač počilo.

Saj sem slišal za broken parčke, ko je moral potem eden zamenjati šiht, pa se mi je to vedno zdelo malo smešno. Zdaj se mi več ne
crazy1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sms se in slike obesi sem in jo malo kaznuj. Drugače pa je najbolje v takih situacijah osebo enostavno prezirat, v kolikor je to sploh mogoče! Fizično se nima smisla na žensko spuščat, ker na koncu boš v taki situaciji kratko potegnil ti. Si poročen in je to kaka aferica da bi ti lahko kaj đkodilo al to ne?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz nisem poročen, meni nima kaj škodit le "reputation" mi lahko dvigne; ona pa je. Pa še skoz sem pazil na to da ne bi imela ona kakih problemov, sama je pristopala k aferi precej bolj brezskrbno.

V glavnem situacija sucks.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Moji kolegi pravijo da sem budalo, ker imam na telefonu in računalniku vsaj 500 slik, takih res pikantnih. Ampak zaenkrat še nisem mel
takih problemov kot jih maš ti. Enkrat pred leti je ena nekaj siknila da bo kao na moji šoli rastrobla da sem impotenten in nevem kaj vse,
sem ji samo poslal en njen MMS, so grožnje usahnile.
evil.gif

Od babe moreš met vsaj 3-5 slik. Za zavarovanje. Pa me naj gre tožit, a sem jaz kriv če so mi vdrli v računalnik oz. ukradli mobitel,...
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Jaz nisem poročen, meni nima kaj škodit le "reputation" mi lahko dvigne; ona pa je. Pa še skoz sem pazil na to da ne bi imela ona kakih problemov, sama je pristopala k aferi precej bolj brezskrbno.

Če te drka, ji lahko tudi poveš, da imaš cifro od njenega moža, in se boš lepo sestal z njim...

Če si pa bol potuhnjene narave tako jaz, pa naredi kot bi si to moja glava spomnila; "Enostavno greš do njenega moža,
mu poveš da si pred kratkim zvedel za njega, in te zdaj zanima če je res da že tri mesece seksaš z poročeno žensko, ker
si se zaljubil in ti je hudo in hočeš resnico...

Nikoli ji nebo vrjel ko bo govorila da si vedel zanj, kdo pa se bi "javil" takole.
evil.gif
Sigurno veš za kako stvar na njenem telesu,
ki ga lahko spoznaš samo intimno, tako da recimo če bo njen mož reko da ni res, samo rečeš; kaj pa tista lepotna pika pri levem niplu malo bolj spodaj? Kaj pa lulyka na Y obrita? Pa tiste modre skinny tangice? Najraje ma banana okus kondomov?

Jaz sn vedno za službeni kurberaj, čist razumem med malco je treba nekaj delat, tut sam nabijam kako mojo frčafelo, ampak zaenkrat
brez bilokakih zapletov, to kaj se pa tebi godi je pa absurd. Sicer pa nevem kaj maš fuk frendici konec za dajat, nabijaš nabijaš nabijaš,
btk za vse ostalo, itak jo prenašaš samo par urc dnevno, pa še to jo polovico časa nabijaš na fotokopircu,...

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Jaz sn vedno za službeni kurberaj, čist razumem med malco je treba nekaj delat, tut sam nabijam kako mojo frčafelo,

to enostavno mora bit!
zmaga.gif

pa tut z ostalim zapisanim se močno strinjam!
467716-post_slo.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

ego je prizadet kr si jo pustu.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če je babi tak težko ji daj moj kontakt pa ji lahko v teh težkih časih ramo naslonim!
evil.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

Če te drka, ji lahko tudi poveš, da imaš cifro od njenega moža, in se boš lepo sestal z njim...

Če si pa bol potuhnjene narave tako jaz, pa naredi kot bi si to moja glava spomnila; "Enostavno greš do njenega moža,
mu poveš da si pred kratkim zvedel za njega, in te zdaj zanima če je res da že tri mesece seksaš z poročeno žensko, ker
si se zaljubil in ti je hudo in hočeš resnico...

Nikoli ji nebo vrjel ko bo govorila da si vedel zanj, kdo pa se bi "javil" takole.
evil.gif
Sigurno veš za kako stvar na njenem telesu,
ki ga lahko spoznaš samo intimno, tako da recimo če bo njen mož reko da ni res, samo rečeš; kaj pa tista lepotna pika pri levem niplu malo bolj spodaj? Kaj pa lulyka na Y obrita? Pa tiste modre skinny tangice? Najraje ma banana okus kondomov?

Jaz sn vedno za službeni kurberaj, čist razumem med malco je treba nekaj delat, tut sam nabijam kako mojo frčafelo, ampak zaenkrat
brez bilokakih zapletov, to kaj se pa tebi godi je pa absurd. Sicer pa nevem kaj maš fuk frendici konec za dajat, nabijaš nabijaš nabijaš,
btk za vse ostalo, itak jo prenašaš samo par urc dnevno, pa še to jo polovico časa nabijaš na fotokopircu,...

Saj številko od moža mam res, je vedu zame, smo mel že konflikte.

Lih zdej mi bejba SMSira da v skupnem projektu moje delo zdele nadgrajuje medtem ko me je dopoldan spodkopavala pred šefom men ni nč več jasn.

Sam en nasvet: pregovor služba je služba, družba pa družba ima svojo težo. Ampak look who's talking
smirk-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Ti samo en sms malo pofotokopiraj in nalepi po firmi. Če ma vsaj malo zdrave pameti, ji bo potegnilo, da je njen in bo nehala. Če ne, pa vržeš celo bombo, kot si rekel. Isto lahko narediš s fotkami, če jih maš. Najprej en crop, če ne pomaga, pa daš cel album.
wink-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Zaplul si v prepovedane vode... Žensko si dobr nategnu, zj pa to pogreša.. To s slikcami, je pa mal tko-tko... Sj nisi 3 letn otrok.. Jz mam tud slikce od moje (oblečene in slečene, v xy položajih), pa sva se tud že skregala na fertik, pa jh nebi nikol dajal na net. No... Nikoli ne reci nikoli
grin1.gif
.

Probi se pogovort z njo, kaj za vraga sploh hoče od tebe. A jo boli ego, ker si misli, da ni dost dobra zate? Povej ji, da ti je bedno natepavat poročeno žensko. Lahko ji tud pošlješ sms, da bi se rad pogovoril, ampak pod nobenim pogojem se nesmeta dobit pr njej doma! Pod nobenim... Ženska obleče korzetk pa špičake, lulika odkrita, in prjatla neboš nikol prepričal, da ji ne bi salutiral...
wink-1.gif
.

Poročaj.... da vidmo, če se splača
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
a ti mislis da ji bo lahko dopovedal? mislim da ne, na koncu bo treba s kaksno umazano prit ven, ker ne bo imel mira.. oziroma naj si pravo bajbo najde, brez moža...to mogoče reši vsaj malo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Zaplul si v prepovedane vode... Žensko si dobr nategnu, zj pa to pogreša.. To s slikcami, je pa mal tko-tko... Sj nisi 3 letn otrok.. Jz mam tud slikce od moje (oblečene in slečene, v xy položajih), pa sva se tud že skregala na fertik, pa jh nebi nikol dajal na net. No... Nikoli ne reci nikoli
grin1.gif
.

Jih tudi nebi dal na net, če bi jo vozil na inštrukcije k sošolki s eučit, tam bi jo pa nabiala dva tvoja kolega?

Me zanima.
shocked-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Uff ti so dragi, preko salamonca najdeš privatnice dost ceneje, 24 ur po 500€, striptiz 30€ + potni, pol urce veselja z striptizom
po 60€, pa še ceneje gre,... Baje se v ljubljani v času recesije plača za "kajenje" samo 20€,... Jebemo, to bi še jaz dal ko mi je dolgčas,...

Na hawajih so pubeci gurali za $50,...

Nazadnje urejeno: