Evidenca prisotnosti zaposlenih

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Zdravo,
vem da je obstajala tema na forumu vendar je ne najdem, rabim čisto preprosto zadevo, prihod-odhod po dnevih (po koledarju) za 3 zaposlene in nič drugega, ter dnevni in mesečni seštevek po osebi. Ve kdo kje to dobiti, verjeno obstajajo zadeve v excelovi tabeli in je tako še najlažje, nebi rad pa tople vode odkrival, tudi excel tako dobro ne obvdladam.
lp

Hartkor

Zelenc'
31. jul 2012
1
0
1
Jaz sem zadnjič iskal podoben program in sem naletel na slovensko rešitev. Je enostavna za uporabo in kar mi je bilo najbolj pomembno je bilo to, da nisem potreboval dodatne računalniške opreme in da laufa kar na njihovih serverjih in pomeni veliko varnost pred izgubo podatkov. Ker se mi ne da ubadat z ustvarjanjem varnostnih kopij ampak se pa bojim da bi kaj izgubil. Je en mesec brezplačno tako da kar probaj in potem stane nek drobiž na mesec. Zdaj ne vem če me bo kdo tepel če dam link tako da ti ga pošljem na pm

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
da laufa kar na njihovih serverjih in pomeni veliko varnost pred izgubo podatkov.

Tak bull.s.hit poslušamo že par let, pa vidim, da ga nekateri spammerji še vedno prodajajo.

Nekaj vprašanj za začetek:
- kdo in s čim mi jamči, da moji podatki ne bojo izginili?
- ste pripravljeni jamčit za podatke, če vam povem, da bom hotel milijon EUR, če niso ves čas dosegljivi? Ene šest devetk razpoložljivost, na primer
wink-1.gif

- ali lahko zagotovite, da bodo podatki dostopni tudi takrat, ko greste v stečaj ali firmo komu prodate? (Simt zgodba je odličen primer)

Ah, spam... zakaj se sploh ukvarjam s tem :D

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
V podjetju uporabljamo All hours

Allhours.com (delovni čas in prisotnost)
Od 1.8 €/m

Enostavno beleženje delovnega časa s kartico, mobilnim telefonom ali preko spleta, odobritev dopustov in službenih poti, obračun prisotnosti. Kjerkoli, kadarkoli.

Direktorji in lastniki veste, da posel zahteva skrbno gospodarjenje. Stroški dela so visoki in pri njihovem gospodarjenju je zaupanje dobro, nadzor še boljši. Brez dobrega vpogleda v evidenco prisotnosti zaposlenih - kar predpisuje tudi zakonodaja - težko zagotovimo, da so razpoložljivi viri dobro izkoriščeni.

Začnite že danes zbirati prihranke, ki vam jih mogoča Allhours.com: zajezitev predčasnih odhodov in zamud, pristno beleženje kršitev, nadzor nad odobritvami dopustov in službenih poti ter vpogled v podatke kadarkoli od kjerkoli. Vse to na voljo brez tveganj (brezplačni preizkus), brez šolanj (enostavna uporaba), brez zapletenih namestitev, brez začetnih investicij in s plačilom po porabi.

Storitev Allhours.com zagotavlja podjetje Špica international d.o.o., ki je v dobrih dveh desetletjih delovanja vzpostavilo več kot 3.000 tovrstnih sistemov v 21 državah.

Drugače pa ponuja storitev tudi Si.mobil preveri pri njih kako in kaj .

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Citat:
da laufa kar na njihovih serverjih in pomeni veliko varnost pred izgubo podatkov.

Tak bull.s.hit poslušamo že par let, pa vidim, da ga nekateri spammerji še vedno prodajajo.

- ste pripravljeni jamčit za podatke, če vam povem, da bom hotel milijon EUR, če niso ves čas dosegljivi? Ene šest devetk razpoložljivost, na primer
wink-1.gif

- ali lahko zagotovite, da bodo podatki dostopni tudi takrat, ko greste v stečaj ali firmo komu prodate? (Simt zgodba je odličen primer)

in vse to seveda pričakuješ za 5 €/ mesec ane
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Citat:

wink-1.gif

in vse to seveda pričakuješ za 5 €/ mesec ane
evil.gif

ubistvu ne zahteva nič pretresljivega. standardna zahteva do oblaka..

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Dobi pa +1 točko, ker je omenil strežnike in ne Oblak (najbolj zlorabljena beseda zadnjih par let).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa kaj konkretno te moti.

to kar je on napisal je lepo napisano, mogoče ni točno.

če maš na njihovih serverjih, je lahko VPS, lahko SaaS oz cloude

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
To tudi moje podjetje ponuja že leta. In kaj ma zdaj to veze z mojim prvim prispevkom?