Etui, folija...

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Podobne teme še nisem našel zato odpiram novo. Kaj uporabljate za "zaščito" telefonov. Sam sem kupil prvi telefon s touch screenom sedaj pa razmišljam kaj bi kupil. Zaenkrat mi je najbližje folija invisible shield ampak se mi zdi precej draga, sploh ob dejstvu da so na ebayu precej cenejše. Je razlika v kvaliteti tako velika? Priporočate nakup folije samo za sprednjo stran ali za cel telefon?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jaz mam iphona zaščitenega spredaj in zadaj. Zadaj je folija podobna invisible shildu, spredaj pa mam noname ultra tanko folijo, ker invisible ni glih nevidna, hehe. Sej sam veš, če ti je vseeno, da maš popraskan telefon, al te to "moti". Nabavlam pa na ebayu.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Jaz ga nosim v etuiju. Nikoli nisem razmišljal da bi na telefon lepil folije.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jaz pa ga nebi mogo stalno dajat ven in not iz etuija, pa še možnost padca je večja pri tem.Pa ko ga odložiš na mizo, ga moraš met v etuiju, da ga ne spraskaš, pa ne moreš takoj videt, kolko je ura, če je kaki sms.Pa ko ga v žepu nosiš, je stvar že okorna.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
http://brando.com/ pa poišč model crystalcleacr -> zares nevidna:). Uporabljam na htc desire. Probal sem tudi invisible shield, vendar se mi je malce zamerla pa še ni čisto nevidna.

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Sprobal folije iz ebaya, invisible shield, iz bolhe,... Sedaj pa vsem kolegom priporočam in smo vsi zadovoljni z www.clarivue.com

10€ sta 2 zaščitni foliji ki sta resnično neopazni, pa še s prsti lahko drsaš po njej brez težav.
Imaš pa še folijo ki se pod kotom ne vidi zaslona in folija kjer se naj nebi poznali prstni odtisi, pa obstaja še folija, ki se spremeni v ogledalo, ko je zaslon ugasnjen.

Resnično priporočam po dveh letih zadovoljne uporabe.

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Hvala ti za ta komentar.

Gledam tole pa sploh nevem zakaj bi se odločil, anti-glare ali ultra clear, imaš še tukaj kakšen nasvet?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Hehe

Sem si pogledal video na njihovi strani. Folija zgleda čisto ista, kot pri noname znamkah, screenguard-u in drugih. Vse so kitajske, izjemno tanke/prozorne in z zaščitno spredaj zadaj, da ko jo namestiš , je kot nova. Sam jih nabavlam po 6 komadov za ene 6 eur s poštnino z ebaya in verjemi, da so iste. Tak da škoda denarja za tile dve , ki sta 10 eur+poštnina.

edit: Že dve leti jo maš gor? Pol pa mora bit tak spraskana, da glava peče. Al pa ne uporabljaš telefona.
smirk-1.gif
Vem kaj govorim, pa nikoli ne nosim še kaj poleg v žepu, kjer mam telefon, ki je z zaslonom obrnjen v stegno.Jih pa menjujem nekje na ene 2-3 mesce .

edit2: Malo sem pozabo, da sem nazadnje nabavil 10kom za 3 eur.Tisto za 6 eur je že 2 leti nazaj... 2 dni nazaj, ko sem zadnjo namestil, pa sem spet nabavo komplet, pa je še celo ceneje. Okoli 2.6 eur za 10 kom. Link do ebaya spodaj v moje naslednjem sporočilu.

Pa če menjaš 1x na mesec ni noben strošek, pa še vedno je pogled na zaslon odličen, ker jo v enem mescu normalne uporabe težko spraskaš, da bi ble praske lepo vidne in ne samo pod kotom-mikro praske
wink-1.gif

Oni , ki prodajajo identične folije za 10 eur po 2 ali 3 komade vas tak obirajo, da glava peče.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
se pravi bilo katere na ebayu za drobiž vzameš so ok? na brando iz HK se mi ne da čakat 3 tedne, na ebayu pa so same super poceni no name zadeve, ki pa nimam pojma kake kvalitete so
rolleyes-1.gif
še kaka druga ok varjanta pa da je iz EU?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz sem imel C6 nekaj časa brez folije...ma po kakem mesecu sem šel iskat za punco X6 in sem takoj dal folijo na njenega in na mojega..... ma moj je imel že dve mali črtici na ekranu....tako da mi je blo žal da nisem dal že od novega.

Sicer ne vem katera folija je ampak je nevidna...pa drgnem po nji kot bedak pa ni še nič uničena...drugače pa za prenos gsma rabim en etui ki se ga pripne na pas ali hlače (kamorkoli) in mi je še najbolje ,ker je na varnem in dostop imam kar hitro...sem nekoč enega zhebal v žepu ker sem pozabil in sem dal kluče v isti žep...po nekaj urah sem videl kako štalo sem naredil.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Vsaka ni vredi. Ta je ok: ebay

Je preko same folije še spredaj in zadaj zaščitna folija, tak, da ko jo namestiš je res kot nova. Ne moreš je pri namestitvi spraskat itd...