Hehe
Sem si pogledal video na njihovi strani. Folija zgleda čisto ista, kot pri noname znamkah, screenguard-u in drugih. Vse so kitajske, izjemno tanke/prozorne in z zaščitno spredaj zadaj, da ko jo namestiš , je kot nova. Sam jih nabavlam po 6 komadov za ene 6 eur s poštnino z ebaya in verjemi, da so iste. Tak da škoda denarja za tile dve , ki sta 10 eur+poštnina.
edit: Že dve leti jo maš gor? Pol pa mora bit tak spraskana, da glava peče. Al pa ne uporabljaš telefona.
Vem kaj govorim, pa nikoli ne nosim še kaj poleg v žepu, kjer mam telefon, ki je z zaslonom obrnjen v stegno.Jih pa menjujem nekje na ene 2-3 mesce .
edit2: Malo sem pozabo, da sem nazadnje nabavil 10kom za 3 eur.Tisto za 6 eur je že 2 leti nazaj... 2 dni nazaj, ko sem zadnjo namestil, pa sem spet nabavo komplet, pa je še celo ceneje. Okoli 2.6 eur za 10 kom. Link do ebaya spodaj v moje naslednjem sporočilu.
Pa če menjaš 1x na mesec ni noben strošek, pa še vedno je pogled na zaslon odličen, ker jo v enem mescu normalne uporabe težko spraskaš, da bi ble praske lepo vidne in ne samo pod kotom-mikro praske
Oni , ki prodajajo identične folije za 10 eur po 2 ali 3 komade vas tak obirajo, da glava peče.