Etikete

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Ukvarjamo se z izdelki, ki jih je treba polepiti z deklaracijami. Ker imamo pester nabor in relativno majhne količine, se deklaracij ne splača dati tiskat, ampak jih tiskamo sami. Do sedaj sem uporabljal avery zweckform 3666. Zanima me, če kdo pozna kakšno alternativo, da bi bile nalepke, kako bi rekel..malo bolj plastične, močnejše ampak da bi jih še vedno lahko tiskal z laserskim tiskalnikom?

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Ukvarjamo se z izdelki, ki jih je treba polepiti z deklaracijami. Ker imamo pester nabor in relativno majhne količine, se deklaracij ne splača dati tiskat, ampak jih tiskamo sami. Do sedaj sem uporabljal avery zweckform 3666. Zanima me, če kdo pozna kakšno alternativo, da bi bile nalepke, kako bi rekel..malo bolj plastične, močnejše ampak da bi jih še vedno lahko tiskal z laserskim tiskalnikom?

zakaj si pa ne omislite Dymo tiskalnika nalepk ? samo ideja...

lp Avi

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik Avian pravi:
Citat:

lp Avi

verjemi, da bi ga imel vsak trgovec, če bi se splačalo. Glej, jaz dobim za 12€ 2400 nalepk in jih printam z laserkim. Lahko pa nabavim dymo tiskalnik in printam na primernih nalepkah, ki jih dobim 500 za 30€, verjetno bi se našle še kake cenejše. Vseeno, vsaj 5 do 10 krat dražje...

če imaš trgovino pa se tega nabere veliko in se res ne splača...

Nazadnje urejeno:

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Citat:
Uporabnik Avian pravi:
Citat:

lp Avi

verjemi, da bi ga imel vsak trgovec, če bi se splačalo. Glej, jaz dobim za 12€ 2400 nalepk in jih printam z laserkim. Lahko pa nabavim dymo tiskalnik in printam na primernih nalepkah, ki jih dobim 500 za 30€, verjetno bi se našle še kake cenejše. Vseeno, vsaj 5 do 10 krat dražje...

ah kje... cene etiket so dosti nižje... ne vem kaj si ti gledal, ampak za primer ti povem, da METALIZIRANA nalepka, ki je dosti dražja od papirne, velikosti 40x30 pride rolca z 1250 nalepkami tam nekje 15€. Pa lahko res izbiraš kvaliteto, ki jo rabiš (papir, plastika, tekstil,...)

Pa sploh ne moreš primerjati udobnosti printanja in kasnejšega lepljenja.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Torej še vedno enkrat dražje. Ne vem pa zakaj bi bilo lažje printanje.

Jaz jih printam z avery-jem programom, ki je namenski za to.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:

zmaga.gif

Dodal bi le še to, da jih jaz tiskam na Canon-ovem inkjet-u s kartušami, ki imajo ARC chip in ki jim menjaš samo črnilni vložek, ki stane dobre 3 eur. Mimogrede, podjetje biro.si je zakon...
Uporabljam pa nalepke proizvajalca SMAK.
Skratka, strošek tiska za 2400 deklaracij je nekje ok. 17 eur.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Enako, sam jaz uporabljam laserki tiskalnik. Kartuše pa nabavljam v isti trgovini.
smile-1.gif

So okej, sam ko vidim na ebay-u cene me prime, da tam naročim...

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Sem naročilu pri SMAKu za probat. Cena je polovična, upam da je kvaliteta na nivoju:)

hvala vsem!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik igi pravi:
ah kje... cene etiket so dosti nižje... ne vem kaj si ti gledal, ampak za primer ti povem, da METALIZIRANA nalepka, ki je dosti dražja od papirne, velikosti 40x30 pride rolca z 1250 nalepkami tam nekje 15€. Pa lahko res izbiraš kvaliteto, ki jo rabiš (papir, plastika, tekstil,...)

A to gre tudi v Dymo? Jaz sem si ravno naročil Dymo mašinco. :D

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:

A to gre tudi v Dymo? Jaz sem si ravno naročil Dymo mašinco. :D

Hja dymota ne poznam. Jst sem v trgovine prodal zebra gk420. So dve verziji. Ena printa samo ne termo medije, drugi pa se preko ribona. To je za posebne medije ala plastika, metalizirane...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Ne bo potem, dymo je kolikor vem, samo najbolj cheap termo sistem tiskanja.

Mi je pa zanimivo da zadeva pri nas stane pol več kot čez mejo v sosednji .at , nalepke 2x več.

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ne bo potem, dymo je kolikor vem, samo najbolj cheap termo sistem tiskanja.

Mi je pa zanimivo da zadeva pri nas stane pol več kot čez mejo v sosednji .at , nalepke 2x več.

jp kot vsa ostala elektronka isto ... kt da bi bili tu v eni dragi črni luknji ...
stupid-1.gif

lp Avi

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz sem Dymo 450 Twin Turbo + dvoje različne etikete + PTT iz .at dobil za 224€
pri nas samo dymo 276€, z istimi etiketami 341€