Espace 2.0dci tezko vziga, ko je mrzel

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Tezko vzge, ko stoji cez noc ali kak dan. Zatrese se in je slisat kot bi vzgal po treh cilindrih ter prizge se lucka za motor. Venar se to dogaja samo, ko je hladen motor. Motor ima 65k. Svecke, sobe, pumpa?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Macolo vzem!
wink-1.gif

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Bemti, svečke o.k.. Malo so bile karamelne na koncu? Kaj sedaj? Rele? Sobe? Ceprav avto vleče normalno, nobene večje porabe. Za nagrado pa še mastna turbina. Tako da bo treba še to dat obnovit... Pa samo 10k nisem pogledal pod haubo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Preveri ali ti sploh dela napajanje grelnih sveč. Meni je pri Scenicu pregorela glavna varovalka zato gretje ni delalo. Ponavadi se nahaja nekje pod havbo pod tisto plasiko kjer so vse ostale velikevarovalke.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.407
2.478
113
SV SLO
Z mastno turbino ni nič narobe(vsaj mehaniki tako pravijo). Če dela vse normalno, se zaradi mastne turbine ni treba sekirati.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Turbina ok, filter oljnih hlapov je fuč. Sem šel še po tretje mnenje. Dol cevi vzet, vse spucat, intercooler spucat, ter nazaj gor. Pa da vidimo če bo ponovno mastno. Za vzig gre jutri na tester. Aja filter oljnih hlapov, nimajo nikjer kot samo na uradnem. 156 eur ter 10dni čakanja. Aja ter 60% hoče avansa. Na Adel sem klical, ga nimajo. Mogoče kdo če se ga še drugje dobi, bolj ugodno ter hitreje? Drugače bom tega naročil.