Epson "Cannot recognize ink cartriges"

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Torej problem.

Med fotokopiranjem (Epson DX8450) opazil da na vsak centimeter strani manjka nekaj milimetrov, pognal test na printerju in po pričakovanjih printer ugotovi da črna glava ni več pravilno naravnane (ostale tri brez problema). Na printerju pritisnem možnost za nastavitev glave, no po par minutah pa mi printer hladnokrvno javi da ne prepozna več modre barve, kljub temu da je nekaj minut prej še delala normalno. Printer nekajkrat izklopim in vklopim in rezultat tega je, da zdaj še rumene barve ne prepozna več. Res je, da cyan (t0712) in rumena (t0714) nista original epson barvi (magenta in črna sta), a sta dosedaj delali brez problema (prazni nista) in na polici v big bangu so bile zraven original epsonovih barv za moj model printerja, tako da to ne sme biti opravičilo.

Lahko vsaj resetiram printer ali kaj tagega, da mi vsaj printat pusti samo s črno, ker zdaj je printer povsem odpovedal poslušnost in sploh ne pusti printat ampak takoj po vklopu zahteva, da zamenjam barve.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zato jst epsona nočem več videt!
Sem se pri znancu zajebaval 1uro in vse možno spremenil, pa ga ne moreš prepričat, da bo printal samo črno, če ti katera barva manjka. In kje naj človk z v nedeljo kupi kartušo??

mal je offtopic vmes, sam tako je dejansko blo in je vrjetno še kje. Da mene tkole zjebe, grem v ponedeljek takoj po nov printer druge firme.