ePismo

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Mene pa zanima kje je tu neka dodana vrednost? Zgleda mi kot izumljenje tople vode.

To kar oni tržijo obstaja že zelo dolgo - digitalno podpisan email s povratnico. V čem je fora?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik nik88 pravi:
To kar oni tržijo obstaja že zelo dolgo - digitalno podpisan email s povratnico. V čem je fora?

Tega ne moreš uporabljati za vročanje uradnih zadev (iz sodišča ipd.). Preko te nove storitve pa bodo očitno lahko.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Jaz sem pričakoval, da bo narejeno tako, da boš imel kakšno svojo nadzorno ploščo, potem pa notri recimo dodal kakšen PDF ali Word dokument ... dodal naslov ... in voila ... pošta ga natisne in pošlje pošiljatelju, če ta ni v tem e-sistemu. Sicer pa mu dostavi kar v njegov box (čeprav to je bolj podobno emailu, razen teh upravnih in varnostnih zadev).

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Saj razumem. To, kar so sedaj naredili, bi seveda pustil.
Dodal bi tisto, da sami natisnejo, kar jim pošlješ in potem pošljejo v e-predal (če ga naslovnik ima) ali pač pošljejo po pošti.
V drugem primeru bi seveda imel pošiljatelj zraven tiste kljukice (priporočeno, s povratnico ...) in bi se vse lepo in hitro izvedlo.