EPF maribor

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Za eno kolegico rabim eno pomoč oz. par stvari o diplomiranju. A imajo na netu kje podlogo, kamor lahko pišeš diplomsko nalogo? KAk pravilnik o diplomiranju? KAko podlogo za dispozicijo? Prijavnice bo pa sama našla.
Al pa kak link do omenjenih stvari bi zelo pomagal
cheer.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
www.epf.uni-mb.si
rolleyes-1.gif

Nekoč naj bi med diplomanti uni-lj izvedli raziskavo, ki je potrdila hipotezo, da se do diplome na tej univerzi lahko prebije vsakdo s sposobnostmi, malo boljšimi od debila. Ampak, glede na populacijo lahko hipotezo posplošimo tudi na diplomante uni-mb
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
no to vstopno stran sem videl tudi jaz, sam podloge, kot smo jo imeli mi na faksu (FM), pa nisem še našel, sem mislil, če je kdo tam študent in ve direkten link.
Glede ostalega komentarja, ki si ga napisal, pa se bom odgovora vzdržal.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Glej, ni moja naloga širiti informacijsko pismenost. Prav tako bi moral folk znat tudi poklicati v referat ali vprašati mentorja, če je predloga obvezna.
confused-1.gif

Vsekakor pohvalno, da pomagaš punčki (upam, da bodo padle pozitivne pike
cool-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj sem napisal za kaj se gre, saj sploh ni nujno, da ta podloga res obstaja. Sem pač predober po duši in preveč rad pomagam.
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Mi smo imeli pod študentskem informacijskem sistemu, kako ri se prijavil lahko samo kot študent imali vse podloge in pravilnike! So za časom ni kaj.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ko bo fm živela od svoje slave izpred 30 let, tako kot zdaj epf, bo jim tudi začelo dol binglat. do takrat pa se bodo trudli. epf je res podn od podna, ta tvoja študentkica pa mora bit tudi nek biser, da gre prosit "kolega", namesto da pokliče v referat
stupid-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Eh jaz sem se samo prej hotel lotit dela. Eh kaj čmo sem pač preveč dobra duša in rad pomagam, mimogrede saj ne bo zastonj
evil.gif
. Rabim pa nujno pravilnik, da ne bom preveč pisal tisto nujno naredim to pa je tudi vse, da ne bo preveč strani.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kak ste neumni, saj mala dobro ve ampak saj veste, vaginar je vaginar ne on tak ma vse picke prek in mala ne ve kak bi do njega prisla in je to eden izmed načinov da ji on priskrbi informacije in mu potem ona "vrne"
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Čist tako, punca ima otroka in je že skoraj poročena, tako da dvomim da bi ona ka "hotla", čeprav se nikoli ne ve!
evil.gif

Pride danes do mene in prinese sprintane pravilnike in podloge da malo vidim preden začnem z "delom"!
cheer.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Čist tako, punca ima otroka in je že skoraj poročena, tako da dvomim da bi ona ka "hotla", čeprav se nikoli ne ve!
evil.gif

Potem je problem v tebi, da se greš intelektualno kurbo
evil.gif

Stric, od tega boš imel toliko kot dostavjalec pic - samo vohal boš lahko, pol se pa neha...
grin1.gif