Eos 7d - kje kupiti?

masevc

Guru
2. sep 2007
3.507
889
113
padla je odločitev, da nabavim novega eosa 7d.

Kje se dobi najceneje? Ve kdo za kak "group buy"?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Znanec, ga je nabail iz Foke in še nekaj objektivov zraven. Je bil zelo zadovoljen.
Ko je aparat prejel je opazil smet znotraj viefinderja (ne na medlici) in jim poslal mail, če je možna zamenjava in se je lepo zmenil, da je aparat poslal nazaj in so mu poslali novega. Na njihove stroške. Tudi pri prebriranju forumov še nsiem zasledil na kritike čez Foka, tako da bi jaz tudi kar zgornje priporočal.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Pošljejo ti nepotrjeno garancijo, ki jo potem, ko potrdiš da je z aparatom vse ok, pošlješ nazaj v potrditev...in ti jo pošljejo nazaj.

Tako je bilo prej...zdaj pa ne vem kako je.

Vglavnem garancija je.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Prejšnji teden so za garancijo napisali naslednje:
"When we sent the product we will also sent a invoice that you can use as warranty."

Škoda je edino, da njihove pakete v Sloveniji dostavlja DPD.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.507
889
113
od foke sem dobil odgovor da je 1 leto EU warranty.

a obstaja tudi dvoletna garancija?

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Če bo kdo še kaj od njih naročal, naj se zmeni, da v Sloveniji njihov paket prevzame kdo drug kot ?!"#$% DPD. Zdaj sem zvedela, da je moj paket že 3 dni v skladišču, saj naj bi bila napaka v mojem naslovu (dobim vsak drug teden kakšen paket iz tujine, pa me je še vsak našel). Upam, da je paket še v enem kosu.
crazy1.gif

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Jaz sem znanec od Pakula, ki sem ga nabavil pred kaksnim slabim mesecem. EOS 7D z gripom, 15-85, 70-200 f4, sigma 10-20, metz58 in še nekaj drobnarije. Vse prislo lepo zapakirano, sicer je res, da je tale DPD malo cuden in je pri sosedu pustil. Se dobro, da so moji sosedi normalni in me je poklical, da je paket pri njem. S posiljko vse ok, razen smeti v kukalu. Sem jim poslal fotko, kako zgleda in so mi javili, da jim je canon potrdil menjavo, kao DOD (dead on delivery). Sicer je trajalo, da sem dobil odgovor na mail, ampak sem potem kar poklical gor in so mi v polomljeni anglescini povedali, da dobim novo. Tudi vse garancijske liste sem jim poslal nazaj, tko da enkrat v naslednjem tednu dobim posiljko in javim kako je slo. Glede na cene, ponudbo, ažurnost in predvsem profesionalen odnos, nikoli več ne kupim drugje...foka mi je ubistvu zamenjala geizhalz.at
smile-1.gif

evo fotka smeti, ceprav mi zgleda kot ozganina.

aja...a kdo kupi novo 7D z gripom, 15-85 in sigmo 10-20 f4-5.6, cena 2.250 eur ( na foki je 2.400 eur )
Nekako se nagibam k 5DmkII, 24-105 in 17-40
smile-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A maš šumnik v naslovu?
grin1.gif

Ne.
grin1.gif

Potem, ko sem nekje v LJ ujela šoferja, mi je povedal, da ni imel prav nobenih težav z naslovom in da je paket prejel šele tekoči dan.
smirk-1.gif

Sem se precej bala tega, da bi tudi mojega pustili pri sosedih, saj te žal niso tako "normalni" in bi ga verjetno zamenjali za gajbo šnopsa.
evil.gif

Osebje imajo pa res prijazno in tudi takoj odpošljejo.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.507
889
113
vplačal sem ga na strani cameranu.nl

poročam o dobavnem roku. Do sedaj vse perfektno.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.507
889
113
eto, včeraj prispel. Vse OK. Ima pa dvoletno garancijo. Prvo leto Canon EU, drugo leto prodajalčevo, kar pomeni, da ga je potrebno poslati nazaj.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Kul, hvala.

Mogoče naročim flash 430 ex 2.

offtopic: Se mogoče ve če pride v kratkem kakšen naslednik tega flasha, da se ne zajebem z nakupom?