Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Trenutno dela takšne akcije kot si napisal Shark. Pri določeni količini dobiš popust, njihov promo material in hostese. Po želji tudi sami nabavijo vodko.
Obrni se na Europet, oni tudi sami dostavljajo Shark, zahtevajo pa ekskluzivo v lokalu za takšen ''tretma''.
pri red bullu je tako da, če imate zabavo lahko lokacijo in pa datum sporočite na party@redbull.si, nato pa na zabavo promotorki prineseta red bulle.
če pa kupite 2 platoja red bull, pa ob predložitvi računa dobite 1 plato gratis.
Samo to so eventuelne ponudbe za večje diskoteke, ti recimo kupis 150 kartonov, delal boš sharkvoka partije, oni ti pa
pri prvi (po dogovoru) čagi šenkajo 2 babiki in nekaj materiala.
Boljše da sam nahecaš de kolegici s sosednje vasi, jima das vsaki 20€ in pijačo zastonj pa prideta žurat za 5 ur.
Mah ja, še kar okusno...Je pa res da izključno red-bull. Razni Shark, Burn, Red Horn ipd sranja je vse zanič. Zdej si pa itak sploh ne predstavljam več, da bi kaj sladkega po grlu dal. Kakšen orehov liker ali šampanjec kot aperitiv 2x letno, to je to...
Meni so žgane pijače dobre samo s kokakolo. Pred leti sem pil še juice-vodko, ampak sem se jo enkrat tak nasekal, da zdaj vodke v nobeni obliki ne prenesem, juica pa po tistem ene pol leta nisem mogel pit.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.