ENDOMONDO in Google Pay

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Prosim za pomoč...

Priznam, pred časom sem instaliral skrekano verzijo Endomondo 9.4.0 PRO in jo uporabljal. Google Play jo je spoznal, vendar je ponujal samo odstranitev ali namestitev, posodabljanja pa ne.

Potem pa je ven prišla verzija 10.0.1 PRO in odločil sem se da jo kupim. Pred nakupom sem odstranil staro skrekano verzijo, ne enkrat in z različnimi "odstranjevalci". Potem pa na Play, plačam in instaliram, po instalaciji pa ugotovim, da je še vedno verzija 9.4.0.

Play sedaj ponuja vse tri možnosti, po odstranitvi verzijo 10.0.1 lahko vendno instaliram, ampak na telefonu je vedno verzija 9.4.0.

Očitno je tista skrekana verzija pustila neko sled in sedaj zajebava. Kaj lahko storim, če sploh kaj in ali bom moral narediti factory reset in wipe, kar pa po možnosti ne bi rad.

Android je še vedno 4.3 (Mobitel) stock ROM, galaxy S4

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Če bi malo prebral komentarje na Google Play bi videl, da 10.0 zaenkrat obstaja samo za FREE verzijo, tisti ki imamo premium pa smo še na čakanju...
cry12bpy.gif

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Če bi malo prebral komentarje na Google Play bi videl, da 10.0 zaenkrat obstaja samo za FREE verzijo, tisti ki imamo premium pa smo še na čakanju...
cry12bpy.gif

Sem se še ennkrat potrudil na Google Playu in prebral vse o predstavitvi pa tudi komentarje pa tega kar praviš ne najdem. Poleg tega pa, jaz sem plačal PRO verzijo, torej nimam niti FRE niti PREMIUM naročnine. Tako da sem še kar v temi...!

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Jaz sem ravnokar dobil update za 10.0.1 PRO verzijo. Slučajno šel gledat ko sem pisal reply. Sicer pa na Androidu ponavadi postopoma izdajajo updajte aplikacij, tako da lahko da še boste nekateri morali počakati kak dan ali dva.

Glede PREMIUM pa so res failali, saj je tisto v obliki naročnine in se še ekstra plačuje
rolleyes-1.gif

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Meni pa se ne zdi fail, če ne ne bi nabavil
smile-1.gif
, plačam tistih 14 eur na leto in nimam oglasov, predvsem pa sem se odločil zaradi training plana in heart rate funkcionalnosti.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Saj na PRO verziji tudi ni reklam. S PREMIUM pridobiš plane in HR zones. Navadno merjenje HR pa je povsod na voljo (ampak sam itak nimam HR senzorja).
Ne vem kdaj si si ti to nabavil, ampak od mene trenutni želijo 26,99€ za eno leto.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Za oglase na spletni strani se gre, ne znotraj aplikacije. (ja nimam adblock...)

14 eur je bilo lani oktobra in tako ostane do nadaljnjega za tiste, ki so imeli takrat, potem so podražili in je res predrago.

Tu so funkcionalnosti

https://www.endomondo.com/premium

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Banalno, ampak tudi jaz sem pravkar dobil posodobitev na PRO 10.0.1. Se pa sekiram 2 dni po nakupu in pisarim okoli v strahu da me je zaje...tista skrekana verzija.

Hval vsem za odgovore in LP