Enable for commeting ...

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.057
205
63
Če misliš na verzijo PRO, kjer se lahko dodaja komentarje... imaš pod View / Comment / Annotations

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
funkcije Enable for commeting and analysis in adobe reader ni tam
cry12bpy.gif

stariata

Pripravnik
12. jul 2010
55
1
8
funkcije Enable for commeting and analysis in adobe reader ni tam

Seveda je ni tam, ker je to Adobe Reader, lahko datoteko samo čita ne more jo pa spreminjati ali pisati v njo, komentiranje je pa točno to!

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Imela sem "inštaliranega" Acrobata 9 v katerem je ta funkcija bila, sedaj pa sem si naložila Acrobat X in te funkcije ne najdem, a jo rabim, ker PDFje pošiljam osebi ki ima samo Readerja in s to funkcijo omogočiš, da lahko v AR delaš popravke. Kapiš?

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
pa ne tako kt čem jo imet, ima tiste gnile rumene oblačke ... uglavnem jaz bi rada sam to (Enable for commeting and analysis in adobe reader) najdla, drugo me ne zanima ... za enkrat
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
pa ne tako kt čem jo imet, ima tiste gnile rumene oblačke ... uglavnem jaz bi rada sam to (Enable for commeting and analysis in adobe reader) najdla, drugo me ne zanima ... za enkrat
smile-1.gif

Ali nima te zadeve pri Save As..

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
smile-1.gif

Ali nima te zadeve pri Save As..

evo to sem rabla
cheer.gif

Očitno je bilo preenostavno, zato nisem najdla
bonk.gif

5* zate