Ena tema za ocenjevanje hotelov po SLO in svetu

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Razmišljala sem, da bi bilo v Popotniški malhi zanimivo odpret eno sticky temo, v kateri bi uporabniki hvalili ali grajali hotele/apartmaje v slopu hotelov v katerih so preživljali svoj dopust/službeno pot....imam jih že nekaj na zalogi.....
Ne vem pa še ali bi bilo to dobro narediti preko anket ali obstaja kakšna druga varianta, da bi bilo vse skupaj bolj pregledno. Ker to, da nekdo samo napiše post s hvalo ali grajo, ne bo opaženo. Je sploh interes česa takega tu?

Pa še, če mi lahko nekdo javi koliko pride objavljanje reklame preko bannerjev. Thx.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Vsaka izkušnja je dobrodošla in prav lahko se dogovorimo za sticky post. Naj bi bil pa opis malce bolj kvaliteten, ne na nivoju, bilo je super. Tudi slike, link do hotelske strani itd., bi dobro sedlo.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Seveda, kot mala fotoreportaža
cheer.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Hvala za cenik, sem že posredovala na pravi naslov.

Hvala tudi, ker ste dali temo kot sticky. Zdej imam pa še eno vprašanje, in sicer ali bi se dalo v sami temi narest nek seznam vseh ocenjenih namestitev, pa da bi se ob kliku na določen ocenjen hotel avtomatično premaknili na post, ki ga ocenjuje? Ker tema bo sicer zelo nepregledna.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Slabo kaže. Sem tudi sam že razmišljal v tej smeri.

Ena od opcij je, če bi se zadeva prijela odprtje svojega podforuma, podobno kot Fotoreportaže, tam bi pa lahko odpirali za vsak hotel, državo svoj post.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Počakajmo dva tedna, tri, da bomo videli kako se bo tema prijela in se tedaj še enkrat piševa. Važi?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Moj predlog je, da se tema razširi še na motele, penzione, vile, mogoče tudi hostle, ker se ne spi samo v hotelih.

Če pa naredite podforum potem pa svetujem, da se napiše nekako takole "[Slovenija, Ljubljana] Hotel Mons", da bo bolj pregledno.

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Sej tema je namenjena vsem nastanitvam, ti slabo bereš
grin1.gif

Se pravi vse za kar moraš plačat (tvoj šotor ne šteje