Dejte še eno kartico z dvema številkama pa ste zmagal.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kartici sta v sistemu zavedeni kot dvojni in ne moreš vrniti le eno kartico,.. se pa računa menjava kartice,..
b
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Dejte še eno kartico z dvema številkama pa ste zmagal.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kartici sta v sistemu zavedeni kot dvojni in ne moreš vrniti le eno kartico,.. se pa računa menjava kartice,..
b
Borovnica že ve, vsake toliko moram lobirat za to.
Citat:
Men pa čist lepo špila, ko pridem v avto, dam telefon na "Brez povezave in ko izstopim, ga dam na karkoli že s povezavo. Dela k šus.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Men pa čist lepo špila, ko pridem v avto, dam telefon na "Brez povezave in ko izstopim, ga dam na karkoli že s povezavo. Dela k šus.
Ne prdaj zopet na pamet. Očitno še nikoli nisi bil v gužvi in očitno se voziš z avtomobilom samo na kosila in na kavice. Kaj res misliš da bom vedno ko stopim v avto drkal po svoji Nokiji in spreminjal profile in vsakič ko bom izstopil da se bom spomnil zopet spreminjat profile?Seveda, se strinjam, če delaš tako je zadeva super in res špila ter služi namenu. No zdaj nimam več težav s tem, kupil avtomobil z BT modulom (ja... vem da bi si ga že prej lahko dal vgradit ampak...) in imam pač nonstop BT na ON in zadeva lepo dela.
Menda je 2€, samo meni tega ne računajo, vsaj na računu ni. Ko sem menjal paket so očitno to nekje zgubili.Citat:
Uporabnik halo pravi:
Pa VSAK mesec je 5€ za dvojno kartico!?
Vsaj tako je bilo meni rečeno na 040.