ena gradbena

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prosim mode, da pustiju tukaj, ker je več obiska.

Hvala ali kot bi rekel bumbar..blagodarim

moj roštilj haus potrebuje dobra polkna in sicer 2m krat 1m, lahko trodelna, pa če eno krilo 0,6 na meter in vrata, 220*110. to bi rad imel iz masive, mal rezljane. lahko v tem, pristnem slovenskem duhu, recmo srčki, pa te gorenske fore. lahko ap tut kak..dolenski grozd, vrček..tko..lično

a kdo pozna kakega ugodnega mojstra

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Suzika, javi se! Posel kliče!
pozdrav.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne ne, ne morem delat s fušerjem. rabim račun na firmo.

roštiljhaus sem psotavil kot..lopo za orodje
smile-1.gif
sluzbeno..valar, karjola, lapata..in zdej bi to nadgradil il lope..oz ute al nadstrešnice v zaprt prostor. zato rabim račun.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
581
12
18
En uporabnik,ki bi ga umetniško poimenoval "biser duše"
grims-1.gif

bi lahko kaj svetoval ali celo izdelal kaj takega
zmaga.gif

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
581
12
18
Ah,sem mislil na solzico!
"Biser duše"=solza
Vendar v tvojem primeru ne pride v poštev
frown-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Če hoč račun (ki bo napisan z vilico - da lahko vse nule odzad napišeš z eno potezo
grin1.gif
), ti priporočam Mlinar d.o.o. Bitnje.
Naredi lepo in kvalitetno, sam ni pa poceni.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Itak da je prehudo za roštilj--ta vrata so debela 88 mm--poln hrast--čez 200 kil

Grozdje je tukaj urezkano-sam naredim

Če hočeš grozdje imeti "ven" (ročno delo)-dela en kumarat-en grozd pride okoli 100€.

Polkna s srčki (tabla) ti ne bo kaj prišla v poštev ----glede na to da bi bili trije polkni v vrsti-malo hudo--edino če bi dal srček samo v enega. Bi pa polkna tako zgledala kot so te table na sliki v vratih. Imam ene slike od takoh polken, katere sem sam delal-vendar jih moram najiti in ti jih potem skeniral.

Vrata -ali s s foršplungom z obrobo---ali foršplung na smrekvo-ali table kot na sliki....

kako je ta lopa zesidana ali obita ??? Glede na to bi lahko vedel kaj približno boš lahko kombiniral ...

Lahko pa tudi da ti naredim vse skup na novo (kozolček)-da boš lahko potem zakaj imel račun-----namreč če ti dam račun za vrata in polkna---ti ta NE BO kaj koristil pri celi lopi...

No enkrat poiščem slike in ti jih tukaj skeniram.

Ajde stari.

Bistvo je pa to:::: KOLIKO Denarja misliš investirat v to zadevo
sprasujem se.gif
Da ti jaz povem kaj se da za ta denar narediti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zadeva je tkole..spodaj beton, 1m, potem gor leseni stebri ins treha. meki je zaprto z opažem, nekaj še bo.

vrata bi morala biti eniostavna, nasadim jih na bausranje nasadila. nič posebnega, dihtig

namen vrat in polken je, zapret odprtine pred zivalmi, tudi muham, da lahko v miru susim meso. dvonozne intruderje ze jaz uredim.

tko da polkna..mogoče bi bilo bolje okvirji, not mreža, pa to na pantih, da se zlozi v stran, ali dvogne pod streho