Ena bolj osebna

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Imam eno tako malo pikro temo, o kateri se ne govori pogosto, ampak jaz razmišljam, zakaj pa ne tako pogosto, če pa to počnemo praktično vsi moški. Že veste, o čem govorim?
smile-1.gif

En čas nazaj sem bral, da masturbirajo (si ga drkajo, mečejo, blabla) vsi moški, tudi poročeni, eni več (najstniki), drugi manj (ki imajo nekoga drugega), ampak dejansko pa to vsi počnemo.
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.683
10.964
113
Aja, vidva živita skupaj....imaš srečo
grin1.gif

BTW: je videl kdo Pilleta?
grin1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Pejt na poljub.com, tm ti bojo vse povedal...

Jaz ne bom pisal v številkah, ker ne beležim, še manj prakticiram. Je pa res da sem v osnovi nenormalno potreben in "moram" vsak dan fuckat, ker sicer sem adijo pamet...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.006
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Če ne, pa vratove režejo in glave padajo?
confused-1.gif

Ful mi je všeč, ker me poznaš in veš kako razmišljam, se obnašam, ...
bonk.gif

Halo, si že pozabil na znamenito temo, v kateri se nekoliko repenčiš z nožem v žepu? Pa štihal bi baje tudi. No, kakorkoli, močno smo off topic, za kar se primerno posipam s pepelom.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
mosseero,

prenašaš info od drugih. Jaz sem govoril o okoliščinah, ... vsak človek je potencialni morilec. In ne, ne nosim nožev okrog, sem, ne več, happy? Zdej mam pištolo, haha here we go again, mhmm pripravi novo slikco!

flip,

štekam, ampak hotu sm unga slišat, kaj ma proti oz. mu ni jasn neki očitno...al mu je bad, ker mora drkat, bednik en.