OK, takole, najprej net. Iz modema gre linija v port 1 (lan), v nastavitvah imam naštelano, da vzpostavi PPoE. Na preostalih treh LAN izhodih imam PCje in ostalo periferijo (še en switch, ker je zmanjkalo prostora). Printer je na USB (Fritz ima programček za printer na routerju).
ISDN je speljan iz TK kištice v ISDN port na Fritzu, iz njega pa na Gigaser SX300 (ISDN telefon), ki ga bo kmalu zamenjal
DX800A . Na SX300 imam obešene še tri prenosne slušalke. Faxa ne uporabljam več, če pa bi ga, ga lahko priklopim na analogni izhod na telefonu. Nekaj časa sem imel še SiOLovo linijo, ki pa je analogna (genijalci, ni kaj), skupaj z ISDN, za to je treba malo iznajdljivosti. Na vhodni telefonski port na Fritzu se da pripeljati oboje, treba je le malo kombinirati, saj sta zunanja dva kontakta za PSTN, notranji štirje pa za ISDN. Jaz sem to rešil z nekim Y členom, ki sem ga malo modificiral.
Delovanje telefonov; imam torej tri MSN številke na ISDN in 3 VoIP (VoipDiscount, InternetCalls...), na katerih imam eno UK številko, eno Ameriško in Švicarsko. Vsi trije VoIP providerji so registrirani v Fritzu in na telefonih, kjer imam posledično 6 MSN številk, ki so različno razmetane tudi po slušalkah (pisarna, ženin telefon, moj privat...)
Mogoče malo specifično, ker mi je bil glavni namen znižati telefonski račun, ki je bil zaradi 90% dela s tujino, ogromen. Fritza sem odplačal v dveh mesecih.
PS: mogoče bi razmislil o kakšnem Drayteku, imajo cel kup primernih kištic za tvoj primer. Pokliči na Telos in se pozanimaj, imeli so enega Vigor 2930VS dual WAN, Wlan, ISDN, you name it, kaj vse si lahko nanj obesil, samo ne vem, če je še v ponudbi.