EMA 2009

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Začelo se je kuhati okrog EME 2009
rolleyes-1.gif

Avtorji in izvajalci ki gredo neposredno v finale so:

Jan Plestenjak – Alya in Rudi Bučar
Matjaž Vlašič – skupina Langa in Manca Špik
Aleš Klinar – Samuel Lucas
Omar Naber – Omar Naber
Jože Potrebuješ – skupina Čuki
Boštjan Grabnar – Eva Černe

Izvajalci v pred izboru po nakjjučnem vrstnem redu :

Bjonde – Blond Power
Nuška Drašček – Kako lepo
Aynee – Zdaj vem
Brigita Šuler – Druga liga
Tadeja Molan in Retro Beat – Sanje
Karmen Stavec – A si želiš
Gianni Rijavec – Gloria
Krema – Ob meni si
Mitja – Mission
Quartissimo – Love Symphony
Nexys – Vsaj za en dan
Ne me jugat in Slavko Ivančič – Kaj me briga
Lea Sirk – Znamenje iz sanj
Petra Slapar – Mistery

Več pa si lahko preberete klik

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
bo zanimivo po moje spet ena kuhna! Drugače pa ne spremljam samo kake komentarje potem berem!

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Po sinočnjem polfinalu so znani vsi finalisti.
Moje mnenje....vsako leto slabše. Sploh ne razumem zakaj se trudimo s to Emo vsako leto
uf-1.gif

Vrstni red finalistov:
1. Lea Sirk - Znamenje iz sanj
2. Čuki - Mal' naprej pa mal' nazaj
3. Quartissimo - Love Simphony
4. Omar Naber - I still carry on
5. Brigita Šuler - Druga liga
6. Ne me jugat & Slavko Ivančič - Kaj me briga
7. Eva Černe - Vse
8. Karmen Stavec - A si želiš
9. Alya & Rudi - Zadnji dan
10. Bjonde - Blond power
11. Samuel Lucas - Vse bi zate dal
12. Nexys - Vsaj za en dan
13. Langa in Manca Špik - Zaigraj muzikant
14. Nuška Drašček - Kako lepo

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Roko na srce ... niti nisem pričakovala kaj drugačnega, posebej, če gledamo trend zadnjih let ... čedalje slabše. Od predizbora mi je še najbolj blagodejno vplivala na moje ušesne kanale Nuška. Drugače bi pa od Rudija, ki je že v finalu, pričakovala, da bo njegova skladba bolj v njegovem stilu. Škoda, očitno se je preveč prilagodil Alyi.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
smotkoti
redface-1.gif
- po mojem mnenju, in to ni edino, pa mislim, da nas je kar ene par, ki že dolgo spremljamo slovensko glasbeno sceno, smo mnenja, da je letošnja Ema končno taka, kot mora bit. no, je par izvajalcev, kateri so ... čist mimo, ampak - overall - dobra Ema nas čaka letos.

še moji favoriti - Quartissimo - Love Symphony
571705-EMA09_0015.jpg

Priponke

• 571705-EMA09_0015.jpg
    571705-EMA09_0015.jpg
    157,3 KB · Ogledi: 109
Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jap, moji so bli tud Quartissimo. Edini komad, ki mi je pognal srh po telesu in da sm začutila energijo... Ostalo je bil ŽAL en navaden crap. Bjonde - Blond powah, WTF ??! A to naj bi bil komad al kaj? Še najhujšemu sovražniku ga neb dala za poslušat...

Voditelja oz voditelji pa KATASTROFA... takega podna še nism dožvela....

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
bjonde moraš vedet, da so parodija. tam morš poslušat besedilo, ker je res originalno.

zakaj ti voditelja nista bla všeč?

meni sta v negativo izstopala le Rijavec in Tadeja Molan in Retrobeat ... ostali so mi bili okej.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Sem bil prisiljen gledati z enim očesom. Kaj tako kr.etenskega že dolgo ne. Prireditev in glasba na nivoju "naj popevka slovenskega združenja šol za slaboumne"...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okidoki, pa mi povejte, kaj je za vas dobra glasba. ker ... zadnja leta je bilo bolj tako razmerje, da je bilo par dobrih izvajalcev, pa še ti so že v predizboru odletel, ostal šodr je šel pa naprej, letos je pa ravno obratno. še tisto, kar je šodr, je dejansko še kr poslušljivo ...

peezda, pa ne mi rečt, da sem čuden ratal!!
redface-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ Dizzy: ja okej besedilo sm poslušala, je blo kul... sam vseen no, ni se mi zdel to nivo za na Evrosong in raje vidm da nas zastopa Atomik Harmonik s "Toni je pa ribo ujel" kot pa to... Ne vem a veš, pač različni okusi.

Voditelj PP (piščančje prsi loool) mi je bil v redu, a kaj ko ga je tisto rdečelaso strašilo povsem pokvarilo... tko, full je blo vse prisiljeno, zaigrano, nobene sproščenosti z njene strani, vse zateglo... Marička pa mi je bla simpatična, ampak tud rahlo zaigrana... vse skup neprofesionalno, sploh ne na ravni nekega dogodka ki bi si zaslužil malo boljše vedenje, obnašanje...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dizzy, moj okus za musko kr dobr poznaš;

David Bowie, INXS, Bon Jovi, Climie Fisher, Fine Young Cannibals, the Knife, Mike Oldfield, Jerry Lee Lewis, John Waite, Queen, Roxette, Simple Minds, Maksim Mrvica, Texas, Richard Clayderman, Nik Kershaw, Billy Idol, Bruce Springsteen, Elvis Presley, Nickelback...

Pol pa še Armin van Buuren, Tiesto, Paul van Dyk, Lady Gaga, ... vocal trance...

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Če ni nobenega moškega problečenega v žensko se temu težko reče Evrovizija
rolleyes-1.gif