Zdravo!
Berem različne članke, kako se znebit smeti (spamov) v emailu, pa so mnenja kar različna.
Zato me zanima, kako se čim bolj znebiti vse te navlake?
V prvih dveh točkah so si odgovori kar enaki:
1. Svojega emaila se ne pusti na vsaki strani, ki jo obiščeš, to nam je bolj ko ne že vsem jasno.
2. Na razne forume ali oglase, se e-naslov napiše brez afne (@), ali pa se afna kar napiše z besedo.
V ostalih točkah pa se mnenja zelo razlikujejo (velja za spame, ki jih že dobivaš):
3. Spame ignoriraš (baje se jim potem zazdi, da mail ni aktiven in prenehajo s pošiljanjem
)
4. Se probaš odjavit
5. Blokiraš (toliko mailov?
)
Sam imam mail že več kot 15 let in dobim kar nekaj tega sranja na svoj mail.
Ima kdo kakšno fajn idejo oz kaj najbolj pali?
Vem, da bi mail lahko menjal, vendar ga uporabljam za toliko stvari, da zadeva ni možna.
Lep pozdrav,
S
Berem različne članke, kako se znebit smeti (spamov) v emailu, pa so mnenja kar različna.
Zato me zanima, kako se čim bolj znebiti vse te navlake?
V prvih dveh točkah so si odgovori kar enaki:
1. Svojega emaila se ne pusti na vsaki strani, ki jo obiščeš, to nam je bolj ko ne že vsem jasno.
2. Na razne forume ali oglase, se e-naslov napiše brez afne (@), ali pa se afna kar napiše z besedo.
V ostalih točkah pa se mnenja zelo razlikujejo (velja za spame, ki jih že dobivaš):
3. Spame ignoriraš (baje se jim potem zazdi, da mail ni aktiven in prenehajo s pošiljanjem
4. Se probaš odjavit
5. Blokiraš (toliko mailov?
Sam imam mail že več kot 15 let in dobim kar nekaj tega sranja na svoj mail.
Ima kdo kakšno fajn idejo oz kaj najbolj pali?
Vem, da bi mail lahko menjal, vendar ga uporabljam za toliko stvari, da zadeva ni možna.
Lep pozdrav,
S