Elektronik v lj?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ena napravca, termonoz mi je crknila! Gre se v bistvu za napravo, ki je laicno kot "spajkalnik", dva drzala, menjas nastavke, ki drzijo poljubno sprogramirano temperaturo. Hec je, da se naprava prizge in nato cez 2 s ugasne. Proizvajalec bi imel za popravilo zlate cekine, ker bi verjetno po sili najmanjsega odpora zamenjal prakticno vse, meni pa stvar ne da miru, ker kvantne fizike notri ni. Sedaj pa iscem nekoga, ki bi to malo pretipal, da vidimo, ce lahko to kako porihtamo za male pare.

igi

Guru
13. okt 2007
5.584
1.193
113
Celje
Tudi sam bi se pridružil vprašanju o kakšnem mojstru.

Imam eno elektroniko klime (Panasonic, kaj pa drugega) katera je nova predraga da bi jo nabavil. Klima se postavi, ko pa bi morala zagnati kompresor se zadeva ugasne. Kompresor je OK. Klima bi naj doživela en udarec in od takrat ne deluje več. Bi sam polotal celo zadevo, če je kje kak hladen lot, vendar je "težava" da je elektronika zalita v nek smotan "žele", ki ne vem kako bi ga odstranil. Dobro ni problema za 2 lota, da bi pa pregrel celo ploščo pa nekako ne gre.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
S fanti pri Modul Center v industrijski coni v Trzinu mimam sam zelo dobre izkušnje, močno priporočam.

bondno1

Pripravnik
25. maj 2011
87
0
6
Se pridružujem
ModulCenter je idealna rešitev. Zagotovo ti bojo znali pomagat, če pa ne bo šlo, pa poznajo zagotovo koga, ki ti bo pomagal.

Tukaj imaš njihovo stran in jim piši. Ti bodo odgovoril, vsaj meni so takoj.
http://www.modulcenter.si/

tony

Guru
23. jul 2007
9.647
1.479
113
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
S fanti pri Modul Center v industrijski coni v Trzinu mimam sam zelo dobre izkušnje, močno priporočam.

Tudi sam jih priporočam, sem že znosil tja več kosov elektronike iz vseh vetrov, in vse so poštimali za mali denar
zmaga.gif