Malo neumno se mi zdi, da vozi 35km/h pri omejitvi 50(dejanska številka, ni pretiravanje. Šlo pa je tudi manj). Potem izven naselja pospeši na 55-60km/h.
Če že tako vozi, potem naj se odstrani, da ga ljudje - divjaki
- normalno prehitijo. Tako kot morajo to traktoristi naredit, če se kolona za njim nabere. Tukaj res ni bilo kolone. cca 3 vozila, samo naj se malo bolj organizira pa si napolni jajček, ali pa vsaj s 4 žmigavci vozi, ali pa skrajno desno ipd. Gre pa se za Czero.
Še ko sem neke rekorde v porabi postavljal s priusom plugin, nisem nikoli gužve za sabo naredil - niti v mestu niti na regionalki(nisem hotel, da se mi bencinski motor vžge).
Nisem nič tipično slovenceljsko nevoščljiv,ker se z "nič" stroški vozi, samo naj se ne obnašajo tako v prometu, kot da se cel svet samo okoli njih vrti.
A sem preveč nestrpen?
Če že tako vozi, potem naj se odstrani, da ga ljudje - divjaki
Še ko sem neke rekorde v porabi postavljal s priusom plugin, nisem nikoli gužve za sabo naredil - niti v mestu niti na regionalki(nisem hotel, da se mi bencinski motor vžge).
Nisem nič tipično slovenceljsko nevoščljiv,ker se z "nič" stroški vozi, samo naj se ne obnašajo tako v prometu, kot da se cel svet samo okoli njih vrti.
A sem preveč nestrpen?