Elektro-stimulator

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Pozdrav,

Iskal sem po temah, vendar nisem ničesar zasledil podobnega.

Namreč sam se zanimam za nakup naprave iz naslova s funkcijo TENS.

Nagibam se za nakup naprave iz linka, vendar bi prav prišle še kakšne druge izkušnje nekoga, ki dotično uporablja, ni pa nujno ter podal, kakšno mnenje.

Dobrodošli so tudi, kakršnikoli drugi predlogi ter mnenja.

KLIK

Lp.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Za kaj rabiš Tens? Za bolečine v križu (stare poškodbe) je odličen. Jaz imam nekega drugega iz Sanolaborja, enakega uporabljajo tudi fizioterapevti v ZD Ljubljana.

axl155

Pripravnik
27. dec 2007
50
1
8
Jz mam tega in sem zadovoljen...uporabljam ga po kolesarjenju. zdaj če rabiš samo za tens je tud kakšn bolj poceni.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana

Hvala za link, sam sem iskal pod enako ime pa ni nič spisalo
sprasujem se.gif

@madmitch

Potrebujem predvsem za odpravljanje bolečin v vratu ter hrbtu. Ugotovil sem, da mi ta TENS dosti pomaga. Ob enem pa bi mi še prav prišlo po kakšni športni aktivnosti, da si sprostim mišice. Skratka malo biolšo stvar bi potreboval.

Compex zgleda ok, vendar cena je kar zasoljena. Si bom en dan vzel čas, da grem pogledat tega Compexa ter Sport-Elec, da se prepičam, kolikšna je razlika v moči med obema.

Hvala za odgovore ter pomoč.

Lp.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Prit do mene lahk oba stestiraš

Z veseljem, hvala za možnost, imam tudi v svoji neposredni bližini možnost testiranja, tako da bom to iskoristil, sicer pa, kakšne so tvoje izkušnje, je kakšna konkretna razlika med njima v moči, delovanju, počutju če odštejeva tisto večjo natačnost reguliranja moči?

Lp.

Podobne teme