Elektro omarice

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Živjo!
Zanima me, če je kdo nedavno obnavljal stanovanje ipd., namreč, iščem eno elektro omarico, nadometno, pregledal sem Merkur, potem mi pa počasi zmanjka idej. Rabil bi neko ugodno varianto (pač ne bi kupovsl izdelka po meri, če ni treba), velikost cca 40M, raje malo več kot manj, ležečo, kar bi pa rad ekstra je, da bi imela na eni strani še dodaten prostor, kamor se da patch panel in zraven router/switch. Nekje sem videl, pa pozabil vprašat, kje so kupili, tako da obstaja sigurno...

Lp
Peter

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.049
119
63
Doma
Elektronabava, TEM Čatež?Te dve mi padejo na pamet zdele, ene se pa ne spomnem
bonk.gif

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Če boš uporabljal omarico še za vgradnjo brezžičnega routerja pazi, da ne boš kupil kovinske.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik Frenckie pravi:
Če boš uporabljal omarico še za vgradnjo brezžičnega routerja pazi, da ne boš kupil kovinske.

Za WIFI router je najboljše če se ga da v nek osrednji prostor v hiši, recimo dnevno sobo.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Prebil d.o.o.
Prodajajo jih sicer tudi v Elektronabavi. Klik me --> Prebil d.o.o..
Najceneje te pride, če se zapelješ do njih v delavnico, če ti seveda ni predaleč. Po mojem se da zmenit tudi za "custom made" varianto, saj jih oni delajo.
grims-1.gif

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:

Za WIFI router je najboljše če se ga da v nek osrednji prostor v hiši, recimo dnevno sobo.

Imel sem priložnost tudi to videti in sem se zgrozil na videnem. Pojasnilo je bilo, da je najbolj umaknjeno zaradi sevanja.

Pa tako opozorilo je kar dobrodošlo, da ne pride do takih neumnosti.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Imel sem priložnost tudi to videti in sem se zgrozil na videnem. Pojasnilo je bilo, da je najbolj umaknjeno zaradi sevanja.

Pa tako opozorilo je kar dobrodošlo, da ne pride do takih neumnosti.
???

Signal WiFi je tako močan, da gre komaj čez kako steno in jih za pokritje hiše potrebuješ več. O kakšnem sevanju ti govoriš?

nick

Pripravnik
3. sep 2007
131
0
16
najbolje da WIFI router daš v kovinsko omarico - da bo zihr čimmanj sevalo. samo ne se potem pritoževat da je slab signal.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Očitno si slabo prečital moj post.
To sem doživel pri neki stranki. Pa še strahove so imeli glede sevanja. V kuhinji pa sredi pulta še mikrovalovko.
Jim nalašč omenim, da ima mikrovalovka še močnejše sevanje - me pa debelo gledajo.
Tako glede VF sevanja razmišlja še kar veliko ljudi (ne glede na jakost sevanja).

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Tudi jaz sem videl v eni pisarni, ko so dali wifi ruter, so vse zaposlene babe fasale glavobole. Ko so ga dali stran, je bilo kao ok. Pogledam na iphone, 15 wifijev v dometu.