Električno kolo - problem

Leeloo

Zelenc'
30. okt 2025
2
0
1
Živjo,
Preko kratkega stika na displeju sem skuril kontroler električnega kolesa. Sedaj me zanima ali je dovolj, da nabavim kontroler, ki ima napisane enake vrednosti napetosti in toka ali moram upoštevati še kaj drugega ?
Bi bil kdo pripravljen mi priklopiti ta kontroler na baterijo in motor ? Sem iz spodnjega Podravja.
Hvala za odgovor in lep pozdrav, Marko

Leeloo

Zelenc'
30. okt 2025
2
0
1
Kolo je predelano iz navadnega, firma je FELT, od tipa, ki ga je predelal, nimam več številke.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.831
4.046
113
Ti mu to resno predlagaš legit servis za predelano staro kolo?

Nima šans, da ga kdo od resnih povoha. V Savinjski dolini so to na veliko predelovali, ampak se ne spomnik kdo so bili.

dask

Majstr
21. sep 2023
804
948
93
Pri nas so lokalci nehal predelovat, ko je enemu pogorel v garaži, avto so spravli ven zadnji trenutek. HIši tudi ni veliko manjkalo, pa bi vse šlo. K sreči je gasilski dom 50 metrov stran...

mtl

Guru
19. jul 2007
11.114
769
113
Kras
www.mtl.si
Pri nas so lokalci nehal predelovat, ko je enemu pogorel v garaži, avto so spravli ven zadnji trenutek. HIši tudi ni veliko manjkalo, pa bi vse šlo. K sreči je gasilski dom 50 metrov stran...
Točno na to opozarjam že precej časa. Vsi pametni, kako so si sami porihtali zadeve poceni in da so renomirani proizvajalci oderuhi. Potem pa pride do tega in naenkrat tišina.
In ta način delovanja vključuje tudi baterijske hranilnike za hiše, itd.
Se marsikdo ne zaveda odgovornosti, dokler ga kaj takega ne doleti. Je pa nekaj drugega, če to delaš sebi in se potem tebi zgodi. Drugo pa je, če to prodajaš.