Electronic4you.SI ??

janezek1

Pripravnik
3. sep 2007
74
0
6
štajerska
Ali morda kdo ve, kaj se je zgodilo z slovensko stranjo omenjene trgovine, namreč ne deluje več? Ali to pomeni da ne pošiljajo več po pošti v SLO?
Se opravičujem, če sem vprašal na napačnem podforumu?

LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sem pred kaksnimi tremi tedni bil enako presenecen... Sem potem poklical in mi je gospod Hubert v Celovcu (ki mimogrede govori tudi slovensko) rekel, da imajo stran v prenovi... in da lahko narocim tako, da povem, kaj bi rad, mi poslje ponudbo, potrdim in posljejo... Da se vse zmenit tudi preko maila ( office@electronic4you.at )... sam sem potem komuniciral na ta nacin ... Cene menda veljajo enake kot na Avstrijski strani ....

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.713
159
63
Koliko pa računajo poštnine? Sem že večkrat naletel na to stran, pa še nikoli nič naročil...
smile-1.gif

Hvala

janezek1

Pripravnik
3. sep 2007
74
0
6
štajerska
Ko je še bila slovenska stran in ko ponovno "upam" bo je zmeraj zraven pisalo koliko je poštnina, odvisno od artikla in akcije. Za moj "Oregon 450" konkretno 8€.
LP

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.839
140
63
So vse naročene stvari prišle kot je bilo dogovorjeno?
Ali je bila ta stran v SLO jeziku za malo manj jezikovno podprte?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Odvisno, kaj narocis... Kolegica je narocila en Boschev multipraktik (bil je precej cenejsi, kot pri nas Big Bang, Merkur in podobni so ga imeli po ceni okoli 160-170€, Electronic4you pa 82,98€ + dostava)...

Za ta multipraktik je bila dostava 8,99€, ce bi vzela po povzetju pa se dodatnih 9€... Placala je po predracunu in je tako odpadlo teh 9€ ... Posljejo pa preko GLS ...

Kot kaze so podobni stroski, kot pri posiljanju v Nemcijo ...

20111220-qimtmukykqnaueg79nrgcghcem.png

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
So vse naročene stvari prišle kot je bilo dogovorjeno?
Ali je bila ta stran v SLO jeziku za malo manj jezikovno podprte?

Vse je bilo OK dosedaj... Kolegica je dobila multipraktik v treh delovnih dneh od placila predracuna (v petek je placala, v torek ali sredo je prisel paket).
Jaz sem pred skoraj dvemi leti kupil pri njih Panasonicovo plazmo (takrat je bila cena cca. 200€ nizja, kot najnizja cena pri nas - ki je bila v Mediamarketu v Ljubljani) ... samo sem sel sam iskat ... Takrat je bila dostava za TV 50€ ... Stran je bila v slovenscini... ampak bolj na tricetrt
smile-1.gif
... GLavne stvari so bile prevedene... ni bilo pa popolnoma vse ...

janezek1

Pripravnik
3. sep 2007
74
0
6
štajerska
Vse stvari so prišle kot je bilo dogovorjeno. Razen enkrat, ko so izgubili-založili moje potrdilo o plačilo, ki so ga prejeli od banke. Poslal sem jim mail v slovenščini, da že 10 dni čakam robo nakar so mi odpisali v slovenščini (ne sicer po Toporišiču :) razumel pa sem vse) da še vedno ni potrdila o plačilo in ko bo to mi robo tudi odpošljejo. No naslednji dan me je pa g. Hubert osebno poklical na GSM in se mi na dolgo in široko opravičeval, češ da je prišlo do napake pri njih in da so mi robo že poslali. Sem jim oprostil in sem in še bom posloval z njimi.
Stran je bila v SLO jeziku dovolj dobra, da si razumel kaj je napisano, slavisti bi se pa verjetno zgražali. Ampak jaz sem samo tehnično robo naročal, ne prebiral leposlovja.
LP