Ekran počil sam od sebe

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Pozdravljeni
Skratka, živimo v mansardi kjer imamo seveda strešna okna. Tablica je bila v dnevni na mizici, skozi okno sije sonce na mizico..
Primem tablico v roke, še celo, mi žena nekaj porine v roke, tablico primem z nogami tako da sem jo dal med stegna (tako vroča da ne bi držal spet ni bila, pač topla) primem tablico nazaj z rokami in vola, počen ekran.
Sklepam da sem jo med nogami na hitro ohladil in je zadeva počila.... Čudna situacija, ampak resnična. Garancije ne bom uveljavljal ker ne bo šlo skozi 100 %, fizična okvara (sem preveril telefonsko). Lahko je to opozorilo ostalim kaj ne smete delati
ne-ne-1.gif

Sem pa rahlo razočaran, kaj takega pač nismo pričakovali.... Tablica

Nazadnje urejeno:

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.820
643
113
Pizdarija, najbolj bedno je, ker nimaš kaj. Sem videl na lastne oči, kako je sam od sebe počil galaxy S4.

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Servis sem klical, ker dela kolega na servisu, in je rekel da bodo gladko zavrnili.. Sem se z tem že sprijaznil, kar je je.
Drugače tudi sam nisem mogle verjet.. verjetno ne bi če ne bi sam videl.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Zakaj je tako nenavadno, da ekran poči, če je na soncu? Daj črno folijo na okno v katerega se upira sonce in bo isto.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Meni je enkrat razneslo steklena vrata na pečici po kuhanju, ko se je že na pol ohladila.... pa ne bi rekel da bi počilo med zapiranjem ali odpiranjem pečice. NE sedel sem 2 m stran pečica je bila zaprta je počilo ko 100 hudičev in se vsulo na topli pod in še naprej prasketalo, ker je varnostno steklo dokler niso ostali samo majceni koščki. Pa še to pečica je bila stara 3 leta ne nova ....
frown-1.gif
.

netko

Guru
25. jul 2007
6.972
2.263
113
Seveda na samsungu eu ti bodo odobrili popravilo za lenovo tablico in te povrhu tega se nagradili z dozivljensko dobavo brezplacnih LG telefonov kajne...