Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
včeraj sem bil na pogrebu in sem ravno to študiral. bager odpre jamo 2x1x1. Kaj se zgodi z ostanki že prej pokopanega? Ker kamion z zemljo je kar tam poleg stal pa ni nobena roka al pa noga ven štrlela.
ja sej prvi je zakopan na 3m! drugač pa mora bit un z bagrom natančen, da ne zajame še kakšnega k že leži spodaj! Drugače pa tud prekopavajo kdaj, samo tisto pa ne vem kako izgleda.
se pravi je prostora v grobu za 2 človeka? ker ponekod je kr nekaj imen napisanih. pa to predvsem tisti, ki so starejši grobovi in so verjetno pokopani s trugo in ne z žaro.
Naj te ne zanima.
Kako je to sedaj, ne vem.
Včasih, če je bila prejšnja krsta še "ohranjena", se jo je pač zbilo dol.
Sem bil na večjih pogrebih kot marsikdo (ministrant in podobne stvari) in marsikje so se videle kosti.
Citat: Uporabnik merdzo pravi:
Kaj se zgodi z ostanki že prej pokopanega? Ker kamion z zemljo je kar tam poleg stal pa ni nobena roka al pa noga ven štrlela.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.