EKO sklad

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Gre za nepovratna sredstva pri gradnji hiše oziroma izolaciji itd.

Ga je že kdo kdaj vzel? Kako to poteka? Koliko sredstev dobiš nazaj? .. Vse najbrž ne ..

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Imam slabe izkušnje z kreditom EKO sklada za zamenjavo azbestne kritine... Na kratko, nikjer, ama nikjer ni pisalo da si bo NKBM VSAKO leto obračunala stroške vodenja kredita...
Ko sem hotel na enak način priti do sredstev za menjavo oken so predpisali take zahteve, da sem odstopil...

skratka, na koncu sem dobil ugodnejši kredit na svoji banki brez vprašanj in kompliciranj...

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
crazy1.gif
Uf. Kako morejo?

Sicer sem pa mislil za nepovratna sredstva .. Tle upam, da gre drugače.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Jaz sem letos prvič zaprosil, dobil odločbo in pogodbo po 2 mesecih in po oddaji popolne dokumentacije sredstva na račun že po 7 dneh od oddaje kpl. popolne dokumentacije, je pa res, da je treba dobro prebrati razpis in ga prebrati v celoti in se ne tolažiti, bom jaz malo drugače naredil, morda pa bo, ne bo, ker se razpis bere tako, kot je razpisan in nikakršno odstopanje ni dovoljeno, pogoji so pa povsem življenski in normalni, samo brez nič ni nič... se je treba malo potruditi naštudirati in izpolniti vse pogoje !

Jaz sem z njimi 100% zadovoljen in mislim, da so povsem korektni !

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
KSZ:

recimo, da imamo novogradnjo. Katere dokumente je treba imeti, da zaprosiš za nek del nepovratnih sredstev? Ali lahko uveljavljaš samo določen del, ali se smatra hiša , kot celota v kateri je xx enota, yy enota, zz enota....
Torej ima kdo kaj izkušenj s tem ?
hvala !